LONDON DEL 2! (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

LONDON DEL 2!

DAG 3
Denne dagen sto vi opp ganske tidlig for å rekke å være på IMATS(International Make-up Artist Trade show) til det åpnet. Vi var der fra det åpnet og til det stengte. Det var masse å se på der, masse å shoppe og mye å lære! Jeg kjøpte ganske mye sminke, og fikk ny inspirasjon. Jeg ble overrasket over å se at Sleek Makeup hadde stand der, det ble jeg glad for :) Jeg har jo bare prøvd ut de øyenskyggepalettene, så greit å prøve ut litt av det andre også!


Colors! <3

En spennende og vellykket dag!

DAG 4
På Søndag var det endelig Sea Life!! Hadde gledet meg masse til det, siden det også var ''Whale week'' da vi var der. Trodde det skulle være mer opplegg, men det var egentlig bare et hjørne der man kunne donere penger, se på bilder, være med i en konkurranse og et bord der hvor barn kunne sitte og tegne og fargelegge. Jeg donerte litt over 10 pund til hvalene som lever i fangenskap og de som blir jaktet på. I konkurransen jeg deltok i, kunne man vinne adopsjon på hval, altså nesten som et fadderbarn. Tror ikke jeg vinner, men håper jo på det!


Dette gikk konkurransen ut på. Man skulle finne ut hvilken halefinne som hørte til hvilken hval.


Klovnefisk! Haha, de er så søte ^^


Diger havskillpadde!

DAG 5
Dagen vi reise hjem igjen! Vi sjekket ut av hotellet kl. 12, dro inn til byen og shoppet og byttet litt ting også tok vi flyet til Norge igjen kl. 20. Det var deilig å komme hjem igjen, men kjenner jeg har veldig lyst til å dra til London ganske snart igjen ^^  • 10.02.2012 kl.21:27
    Høres (og ser ut) som en vellykket tur :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits