BURT`S BEES LEMON NAIL BALM! (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

BURT`S BEES LEMON NAIL BALM!

For en stund tilbake fikk jeg en pakke i posten fra Burt`s Bees med mange forskjellige produkter. Etter hvert som jeg får testet  produktene kommer det en omtale på de.
Burt's Bees  kom på markedet for over 25 år siden, men de har vært i Norge i 2,5 år. Produktene  inneholder naturlige ingredienser og 
er ikke testet på dyr.
På denne siden finner du oversikt over hvor du får tak i Burt`s Bees i Norge. Du kan også handle fra nettsiden deres. 

Nå har jeg fått testet Lemon Butter Cuticle Creme, som er en deilig balm for neglene dine. Dette er et av de første produktene som kom på markedet. 


Balmen skal redde flisete negler og gjøre så du får sterkere negler og finere neglbånd. Den inneholder bivoks, vitamin E, mandelolje, rosmarin og kokossmør. Det er også tilsatt sitronolje for lukten sin skyld. 

Jeg har brukt denne i et par uker nå, nesten hver dag. Jeg merker stor forskjell! Den holder det den lover, neglbåndene mine ser mye bedre ut og neglene mine har blitt sterkere. Jeg har  faktisk også merket at neglene har vokst fortere etter jeg begynte å bruke denne fantastiske balmen. Produktet er også veldig drøyt, etter å ha brukt den en liten stund så syns det ikke at det har minket noe særlig på den.

Det eneste jeg ikke liker ved den er lukten, jeg syns det lukter litt for mye sitron. Jeg er mer glad i sånne søte sukkeraktige lukter, så det er nok derfor jeg ikke liker den så godt. Så for dere som er glad i sitron, kommer nok til å elske lukten. Jeg mener lukten ikke har så mye å si, så lenge produktet duger, noe denne gjør! :)

Jeg gir den terningkast 5! • 08.04.2012 kl.15:16
  Herlig kanskje jeg burde prøve den! :)
  08.04.2012 kl.15:35
  Den burde jeg prøve! Neglene mine er ikke noe å skryte av. :P

  Ha en fin dag videre! <3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits