BURT`S BEES LIP SHIMMER! (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

6

BURT`S BEES LIP SHIMMER!

For en stund tilbake fikk jeg en pakke i posten fra Burt`s Bees med mange forskjellige produkter. Etter hvert som jeg får testet  produktene kommer det en omtale på de.
Burt's Bees  kom på markedet for over 25 år siden, men de har vært i Norge i 2,5 år. Produktene  inneholder naturlige ingredienser og 
er ikke testet på dyr.
På denne siden finner du oversikt over hvor du får tak i Burt`s Bees i Norge. Du kan også handle fra nettsiden deres. 

Lip shimmeren er en farget leppepomade som også gir fin glans til leppene. Denne er 100 % naturlig og inneholder blandt annet E vitamin, bivoks og kokos for å pleie og mykgjøre leppene. Det er herlig at det finnes leppeprodukter som gir farge og pleier samtidig! Det er veldig fint for de som sliter med tørre lepper, det er viktig å ta vare på leppene sine. Jeg har Lip Shimmer i fargen Peony. Den ser kanskje litt mørk ut på det første bildet, men fargen er ganske naturlig. Lip shimmer finnes også i 6 andre farger. 

Med en gang jeg åpnet shimmeren, kjente jeg den friske duften av peppermynteolje. Det lukter luksus, gir en behagelig og pleiende følelse på leppene.  
Jeg syns Lip shimmeren holder det den lover. Den gir masse fuktighet og næring til leppene mine. Etter en hard vinter trenger alle lepper fuktighet! :)
Den sitter ganske lenge på leppene, jeg gir den alt i alt terningkast 6! • 17.04.2012 kl.22:59
  Kjempefint! Tror de selges på iHerb, kanskje jeg skal bestille noen? :)
  17.04.2012 kl.23:10
  Hvor mye koster den? :)
  17.04.2012 kl.23:15
  nestemandag:
  Ja, kanskje det, det er verdt det :) prisen er overkommerlig også! Ja, det er godt mulig, eller så selges de på burts.no også :)
  17.04.2012 kl.23:16
  Marte Hoel Næss:
  119,- Du får blant annet kjøpt de på Cubus på Bjørkelangen :)
  18.04.2012 kl.00:05
  Hvor lenge varer glansen på leppene? Denne hørtes veldig kjekk ut, så vurderer nå å gå til innskaffelse av et par for å teste :)
  18.04.2012 kl.22:14
  Adriadne:
  Den er veldig god! :) Den varer helt til du spiser egentlig.  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits