Fedora Mineral Powder! (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Fedora Mineral Powder!

Jeg har som sagt vært så heldig at jeg har fått prøve noen produkter fra Fedora Minerals! Nå har jeg testet ut det løse mineralpudderet som kommer i en søt liten krukke.

Denne kommer i 8 forskjellige farger, så her er det nok farger til at det kan passe til de fleste! I tillegg er det solbeskyttelse med solfaktor 20 og beskytter mot både UVA og UVB stråler. Den holder opptil 40 minutter hvis du er i kontakt med vann. Den inneholder lysreflekterende egenskaper som gjør at fine linjer ikke synes så godt. 

Mineralpudderet er veldig rent, siden det kun er lagd av mineraler. Den inneholder ikke oljer, talkum, kjemiske farger eller parabener. Denne passer til alle hudtyper, til og med de med sensitiv hud. 

I begynnelsen syns jeg den var litt vanskelig å bruke fordi det kom så lite produkt ut på svampen som hører med, men etterhvert ble jeg mer og mer komfortabel med å bruke den. Pudderet gir et veldig naturlig resultat som lett jevner ut hudtonen. Fargen tilpasser seg også til hudfargen din, når den smelter inn i huden. 


Når man skal påføre mineralpudderet, skal du ''dytte'' på pudderet først også stryke lett over med svampen etter på. Pass på å ikke vær for harhendt, da kan svampen bli ødelagt.
Det er også et trekk utenpå svampen, slik at det lett går an å vaske den. 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd, men hvis du er er vant til å dekke over mye, bør du nok gå for en annen mineralfoundation, fordi denne jevner mest ut hudtonen. 

Har du prøvd Fedora Minerals?


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits