Fedora minerals primer & facemist! (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Fedora minerals primer & facemist!

Da har jeg endelig fått testet forundation primeren og facemisten fra Fedora en stund, og jeg må si at jeg er svært fornøyd med produktene! Dette er virkelig lukuspleie! 

Primeren jevner ut huden, bevarer gløden og gjør porene mindre synlig. Den er veldig fin om du sliter med tørr hud, fordi den gir masse fuktighet, men husk at dette ikke er en fuktighetskrem, slik at du må bruke en god fuktighetskrem før du påfører primeren.  Et annet stort pluss er at den lukter utrolig godt, dette har blitt en av mine favoritter!
Facemisten er veldig fin å spraye over etter du har påført mineralfoundation, da smelter de små kornene raskere og du får et finere og jevnere resultat. Denne lukter også veldig friskt og godt, akkurat som primeren. Facemist er veldig fint å ha med seg overalt, særlig hvis man jobber på et kontor og sitter mye foran pc'n. Huden kan bli veldig tørr av det, da er det lurt å ha en facemist i veska, slik at man kan tilføre huden fuktighet. Jeg har den med meg overalt! 
Denne facemisten inneholder også antioksidanter, som gjør at huden din beskyttes mot miljøet.  Begge disse produktene mener jeg er et must når du legger mineralfoundation, resultatet blir perfekt, og sminken sitter lenger! 

Har du prøvd noen av disse? Hva er din mening om produktene?  • 24.10.2012 kl.15:37
    Jeg har ikke prøvd dem men prøver hard og finne en god primer!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits