Om meg (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Om meg

Jeg heter Ann Cathrin Sandberg og kommer fra ei lita bygd som heter Fosser, i Aurskog Høland. For tiden bor jeg på Fetsund sammen med min forlovede, Petter.

Jeg ble ferdig utdannet Make-Up Artist i 2012 ved Imageakademiet. Jeg har tidligere jobbet for MAC Cosmetics, men nå jobber jeg for Inglot Cosmetics på Strømmen storsenter. Jeg elsker å jobbe med hobbyen min, det er det beste som finnes!
Når jeg har fri liker jeg å gå ut å spise en koselig middag sammen med Petter eller venner. Jeg har også EN DEL tv-serier jeg følger med på og er glad i film.

I tillegg til sminke er jeg veldig facsinert av hvaler, da spesielt spekkhoggere. Dette har jeg vært helt siden jeg så den første free willy fimen da jeg var 8 år gammel. Her på bloggen kommer det sikkert til å komme opp noen blogginnlegg om det også.

Hvis dere ønsker å booke sminketimer hos meg, kan dere kontakte meg på anncathrin_90@hotmail.com, så sender jeg deg en prisoversikt. Jeg gjør alt fra skjønnssminke til spesialeffekter og teatersminke.


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta
    hits