HVORDAN FINNE RIKTIG FOUNDATION? (Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

HVORDAN FINNE RIKTIG FOUNDATION?

I dag finnes det et hav av forskjellige typer foundations man kan velge mellom. Jeg vet det er mange som sliter med å vite hva man skal velge, så derfor tenkte jeg at jeg skulle skrive om nettopp dette, slik at det blir enklere for deg å finne riktig foundation neste gang.

Først og fremst når man skal velge en god foundation bør man tenke på hvordan hudtype man har, og tenke over hva slags hudpleieprodukter du bruker. Hvis du er flink til å tenke over dette når du kjøper en ny foundation, vil også foundationen ofte holde lenger.

Tørr hud: Velg en foundation som har fuktighet i seg. Ikke velg en som er oljefri, for da vil huden ofte se kakete ut.

Fet hud: Velg en foundation som er oljefri, slik at den matter ned huden. Foundations med mye oljer i seg har vanskelig for å feste seg på en fet hud, spesielt der du er mest blank. 

Kombinert hud: Er du som meg og har en kombinert hud, er det viktig å tenke på å ha en fin balanse i huden. Bruk noen produkter som er tilpasset fet hud og noen for tørr hud. Jeg har ekstremt tørr hud, men blir veldig blank i t-sonen. Jeg bruker en rens og primer som matter ned huden, mens serumet, fuktighetskremen og foundationen jeg bruker gir meg mye fuktighet. Denne hudtypen kan være tidkrevende, så her gjelder det å ha tålmodighet og være åpen for å prøve nye produkter til du finner det som føles riktig på din hud.

Bildene er lånt fra google.


Hvis du lurer på hvilken farge du skal velge, så har jeg tidligere laget et eget innlegg om dette her.

Håper dette hjalp litt, og at du er sikrere på hva du skal se etter neste gang du skal ut å kjøpe ny foundation.

Jeg er veldig interessert i å vite hva dere tenker når dere velger en foundation, så gjerne del det med meg i kommentarfeltet!
(Siden jeg jobber som make-up artist så er det mye jeg ser på som en selvfølge, men vil vite hvordan dere tenker også)  • 08.02.2015 kl.20:29
  tusen takk for noen utrolig fine tips, skal teste de ut :D Ha en strålende kveld nydelige deg :) Koselig med en kommentar tilbake
  08.02.2015 kl.20:32
  Jeg bruker egentlig ikke fundation, bruker bare concealer til å dekke over det som skal dekkes :-) Men, her var det mange gode tips!
  08.02.2015 kl.21:06
  Supert! takk for tips
  08.02.2015 kl.22:01
  Det er søren meg ikke lett det å finne rett foundation! Jeg er selv både tørr og blank, og kombinasjonshud er det vanskligste.. Men men, man finner jo som regel noe som funker da :D
  09.02.2015 kl.09:13
  Takk for tips :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits