Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

26

SMINKEINNKJØP FRA LONDON!

Her får dere en liten titt på hva jeg kjøpte av sminke i London! Klær osv kommer senere. 

Gleder meg til å teste ut de nye tingene! 

 • 1

  LONDON DEL 2!

  DAG 3
  Denne dagen sto vi opp ganske tidlig for å rekke å være på IMATS(International Make-up Artist Trade show) til det åpnet. Vi var der fra det åpnet og til det stengte. Det var masse å se på der, masse å shoppe og mye å lære! Jeg kjøpte ganske mye sminke, og fikk ny inspirasjon. Jeg ble overrasket over å se at Sleek Makeup hadde stand der, det ble jeg glad for :) Jeg har jo bare prøvd ut de øyenskyggepalettene, så greit å prøve ut litt av det andre også!


  Colors! <3

  En spennende og vellykket dag!

  DAG 4
  På Søndag var det endelig Sea Life!! Hadde gledet meg masse til det, siden det også var ''Whale week'' da vi var der. Trodde det skulle være mer opplegg, men det var egentlig bare et hjørne der man kunne donere penger, se på bilder, være med i en konkurranse og et bord der hvor barn kunne sitte og tegne og fargelegge. Jeg donerte litt over 10 pund til hvalene som lever i fangenskap og de som blir jaktet på. I konkurransen jeg deltok i, kunne man vinne adopsjon på hval, altså nesten som et fadderbarn. Tror ikke jeg vinner, men håper jo på det!


  Dette gikk konkurransen ut på. Man skulle finne ut hvilken halefinne som hørte til hvilken hval.


  Klovnefisk! Haha, de er så søte ^^


  Diger havskillpadde!

  DAG 5
  Dagen vi reise hjem igjen! Vi sjekket ut av hotellet kl. 12, dro inn til byen og shoppet og byttet litt ting også tok vi flyet til Norge igjen kl. 20. Det var deilig å komme hjem igjen, men kjenner jeg har veldig lyst til å dra til London ganske snart igjen ^^

 • 10

  LONDON DEL 1!

  DAG 1
  Flyet lettet fra Gardermoen 7.20 på Torsdag, så vi var fremme ca. 8.30 i engelsk tid. Vi landet på Gatwick og hadde hotell like ved Heathrow, så det var litt tungvint å komme seg til og fra byen, men det gikk greit. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet og satt fra oss ting, så dro vi til Picadilly Circus og gikk litt rundt i området der, blant annet i China Town. Så det ble litt shopping og kinamat den dagen.


  Vi frøs så fælt, så gikk innom et sted og prøvde å vinne litt penger samtidig som vi kunne få igjen varmen i oss ^^ Var ikke store pengesummen som var inni denne her, men det var gøy, og jeg vant faktisk flere ganger! 


  Jeg og Sonja prøvde en sånn behandling med Kangalfisker, som skal fjerne hard hud og spiser døde hudceller. Det var sykt ekkelt i begynnelsen, men så gikk det bedre etterhvert. Følte at føttene ble kjempe myke etterpå, deilig med en liten spabehandling! 

  DAG 2
  Fredag tok jeg og Josefine turen for å se på Big Ben og ta London eye. 


  Utsikten fra London Eye var kjempe fin, herlig med fint vær også :)

  Senere på dagen dro vi til Oxford street og shoppet litt! På kvelden var hele klassen samlet på Hard Rock Cafè, det var koselig at alle var samlet en kveld. 


  Nam, verdens beste Strawberry Daiquiri!

  (Dag 3,4 og 5 fortsetter i neste innlegg..)

 • 1

  HJEMME FRA LONDON!

  Kom hjem fra London natt til Tirsdag, jeg hadde en SUPER bra tur!! Har kost meg veldig! Kommer til å lage noen innlegg om turen i morgen, da skal jeg være hjemme og jobbe med en oppgave til skolen! Deilig å slippe å reise helt til Oslo :)


  Et bilde fra IMATS messa. Var mye kult å se der!
 • hits