Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

VALENTINE NAILS

Dette var neglene jeg hadde på jobben i dag. Fikk inspirasjon til valentines negler fra Instagram!


Har utrolig tørre og flisete neglbånd for tiden, så tips mottas med takk! Har prøvd ganske mange sorter neglolje, men ingen som fungerer så raskt. • 3

  NYX MATTE LIPCREAM

  Jeg har fått en ny favoritt i sminkesamlingen min, matte lipcream fra NYX. Siden mange nettbutikker var utsolgt for de fargene jeg ville ha, så tok jeg sjansen og bestilte fra ebay. 

  Jeg er superfornøyd! Jeg liker egentlig ikke å bruke matt leppestift fordi det føles så tørt ut, men disse er fløyelsmyke å ha på! Det er som en lipgloss når du påfører, men den blir matt når den tørker. Anbefaler heller denne istedet for å bruke en vanlig leppestift til dere som har tørre lepper.

  Fargene jeg bestilte var Antwerp og Zurich.

 • 3

  NEW IN-MARC JACOBS

  I går var jeg i Oslo og var innom Marc Jacobs butikken for første gang! Jeg kjøpte meg et par øredobber jeg har siklet på lenge.  Er de ikke fine?   

 • 0

  VÅLERENGA ISHOCKEY-OILERS

  Nå har jeg og Petter akkurat kommet hjem fra Ishockey kamp og Vålerenga vant 5-2 mot Oilers! Var en veldig spennende kamp, Oilers og VIF er jo ikke akkurat bestevenner. 


  Her er kapteinen, Brede Csiszar i farta :) • 1

  BLOGGEN ER OPPE OG GÅR IGJEN

  Heisann!

  Jeg har tenkt ganske mye frem og tilbake på bloggen de siste månedene. Så nå har jeg fått designet på bloggen i orden og den er oppe og går igjen.
  Jeg har savnet dette veldig kjenner jeg. Grunnen til at jeg ikke har blogget på så lenge er pga den tidligere jobben min, siden jeg ikke hadde lov til å uttale meg noe om alle sminkemerker. 

  Det har skjedd utrolig mye på de siste 2 årene, men det kommer jeg tilbake til i bloggen senere. Jeg er alene hjemme i kveld, mens Petter er hos en kamerat i Sarpsborg. Så nå skal jeg kose meg med grønnsaker og dip! Har brukt tortilla dip, den passet veldig godt som grønnsaksdip. 
 • hits