Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

RUNWAYDREAMZ!

Har dere hørt om Runwaydreams? Det er en utrolig kul nettside som selger shortser! Jeg har så lyst på en, men er nok litt stiv pris for meg som er student.

Dette er den jeg har mest lyst på, elsker fargene!

 • 14

  DETTE ER HVA JEG BRENNER FOR!

  Har dere hørt om Morgan? Spekkhoggeren som skulle få hjelp, men ble heller sendt til Tenerife i en dyrepark?

  Morgan er en ung norsk spekkhogger, som kom vekk fra familien sin og ble funnet på stranda i Nederland i 2010. Hun ble sendt til et delfinakvarium i Nederland for at hun skulle bli tatt vare på og komme seg ut i havet igjen når hun hadde blitt frisk. Forskere ble hyrt inn etter hun hadde blitt frisk og disse mente at det ikke var håp for Morgan.
  Haha, hvordan forskere var dette da? Tror de var alt annet enn forskere for å si det sånn ;) 

  Domstolen i Nederland bestemte tilslutt at spekkhoggeren skulle sendes til Tenerife. Selvom det ikke engang er lov til å ha ville spekkhoggere i fangenskap! 

  Det værste er at Norge støttet avgjørelsen til den nederlandske domstolen. På NRK.no står det at regjeringen har full tillit til avgjørelsen som ble tatt. Herregud, hva slags land er vi egentlig? Er det virkelig ingen som husker Keiko?  

  Jeg og venninnen min, Emilie har laget en blogg som bare handler om Morgan. Jeg har akkurat skrevet et innlegg om Keiko og når de skulle få han uti havet igjen! Dere kan lese det og flere andre innlegg på freemorgan.blogg.no.

  Har du lyst til å vite mer om Morgan? Gå inn på freemorgan.org.

 • 2

  SFX ØVING!

  Har prøve i spesialeffekter på Torsdag, så har øvd på det i helga når Evelina var på besøk :)


  Valgte å ha det litt mørkere når jeg tok bildet, syns det ga en litt mystisk og spennende effekt ^^

 • 10

  MINE SLEEK PALETTER!

  Har funnet ut at jeg faktisk har kommet til 17 øyenskyggepaletter fra Sleek Makeup! Det dumme er at det ikke finnes større paletter, det hadde kommet utrolig godt med! :)


  Får aldri nok av Sleek sine øyenskyggepaletter, de er utrolig gode og har mange fine farger! ^^

  Har du prøvd ut Sleek sine paletter?

  escvinn2rr
 • Stikkord:
  0

  TØRR HUD?

  Om vinteren er vi ofte plaget av veldig tørr hud. I hele vinter har jeg pleiet huden min med Shea serien fra The Body Shop. Jeg har blitt veldig glad i The Body Shop sine produkter etter jeg hadde prakis der.
  Det er så mange gode lukter der, og ikke minst bra produkter! 

  Jeg har brukt skrubben og body butteren nå i vinter. Jeg har også fått prøve shower creamen.

  Shea skrubben inneholder masse fuktgivende oljer og økologisk sukker som skal fjerne døde hudceller. Om vinteren er det viktig å bruke skrubb 1-2 ganger i uka for å få vekk de døde hudcellene, så huden får tilsatt ny fuktighet. Jeg kjenner jeg blir skikkelig myk i huden av å bruke denne, men det er viktig å avslutte med fuktighet!

  Body butteren inneholder sheasmør, kakaosmør, økologisk bassiasolje og bivoks. 

  Hvordan tar du vare på huden din i vinter?

 • 4

  BLOG AWARDS 2012!

  I går var jeg som sagt på Blog Awards! Det var veldig morsomt å være der, å se hvem som fikk seieren i de ulike kategoriene :) Jeg leser engentlig mest skjønnhetsblogger, så noen av de som vant, var litt ukjente for meg. 
  Fikk også en spennende goodiebag jeg ble veldig glad for! ^^


  Tommylife hadde show! Haha, det var så morsomt!

  Det var en vellykket og morsom kveld :) Gratulerer til alle vinnerne!

 • 0

  VIXEN BLOG AWARDS!

  I kveld braker det løs for Blog awards i Oslo! Jeg har enda ikke peiling på hva jeg skal ha på meg, men jeg finner vel ut av det håper jeg ^^ 

  Dette er første gangen jeg er på Blog awards, så dette kan bli spennende! Gleder meg. • 7

  CUPCAKES!

  Nå har jeg akkurat lagd cupcakes med karamellsmak ^^ Nam, gleder meg til å smake!

  Nå skal jeg sette meg ned å kose meg med cupcakene og noen blader :) 

 • 26

  SMINKEINNKJØP FRA LONDON!

  Her får dere en liten titt på hva jeg kjøpte av sminke i London! Klær osv kommer senere. 

  Gleder meg til å teste ut de nye tingene! 

 • 1

  LONDON DEL 2!

  DAG 3
  Denne dagen sto vi opp ganske tidlig for å rekke å være på IMATS(International Make-up Artist Trade show) til det åpnet. Vi var der fra det åpnet og til det stengte. Det var masse å se på der, masse å shoppe og mye å lære! Jeg kjøpte ganske mye sminke, og fikk ny inspirasjon. Jeg ble overrasket over å se at Sleek Makeup hadde stand der, det ble jeg glad for :) Jeg har jo bare prøvd ut de øyenskyggepalettene, så greit å prøve ut litt av det andre også!


  Colors! <3

  En spennende og vellykket dag!

  DAG 4
  På Søndag var det endelig Sea Life!! Hadde gledet meg masse til det, siden det også var ''Whale week'' da vi var der. Trodde det skulle være mer opplegg, men det var egentlig bare et hjørne der man kunne donere penger, se på bilder, være med i en konkurranse og et bord der hvor barn kunne sitte og tegne og fargelegge. Jeg donerte litt over 10 pund til hvalene som lever i fangenskap og de som blir jaktet på. I konkurransen jeg deltok i, kunne man vinne adopsjon på hval, altså nesten som et fadderbarn. Tror ikke jeg vinner, men håper jo på det!


  Dette gikk konkurransen ut på. Man skulle finne ut hvilken halefinne som hørte til hvilken hval.


  Klovnefisk! Haha, de er så søte ^^


  Diger havskillpadde!

  DAG 5
  Dagen vi reise hjem igjen! Vi sjekket ut av hotellet kl. 12, dro inn til byen og shoppet og byttet litt ting også tok vi flyet til Norge igjen kl. 20. Det var deilig å komme hjem igjen, men kjenner jeg har veldig lyst til å dra til London ganske snart igjen ^^

 • 10

  LONDON DEL 1!

  DAG 1
  Flyet lettet fra Gardermoen 7.20 på Torsdag, så vi var fremme ca. 8.30 i engelsk tid. Vi landet på Gatwick og hadde hotell like ved Heathrow, så det var litt tungvint å komme seg til og fra byen, men det gikk greit. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet og satt fra oss ting, så dro vi til Picadilly Circus og gikk litt rundt i området der, blant annet i China Town. Så det ble litt shopping og kinamat den dagen.


  Vi frøs så fælt, så gikk innom et sted og prøvde å vinne litt penger samtidig som vi kunne få igjen varmen i oss ^^ Var ikke store pengesummen som var inni denne her, men det var gøy, og jeg vant faktisk flere ganger! 


  Jeg og Sonja prøvde en sånn behandling med Kangalfisker, som skal fjerne hard hud og spiser døde hudceller. Det var sykt ekkelt i begynnelsen, men så gikk det bedre etterhvert. Følte at føttene ble kjempe myke etterpå, deilig med en liten spabehandling! 

  DAG 2
  Fredag tok jeg og Josefine turen for å se på Big Ben og ta London eye. 


  Utsikten fra London Eye var kjempe fin, herlig med fint vær også :)

  Senere på dagen dro vi til Oxford street og shoppet litt! På kvelden var hele klassen samlet på Hard Rock Cafè, det var koselig at alle var samlet en kveld. 


  Nam, verdens beste Strawberry Daiquiri!

  (Dag 3,4 og 5 fortsetter i neste innlegg..)

 • 1

  HJEMME FRA LONDON!

  Kom hjem fra London natt til Tirsdag, jeg hadde en SUPER bra tur!! Har kost meg veldig! Kommer til å lage noen innlegg om turen i morgen, da skal jeg være hjemme og jobbe med en oppgave til skolen! Deilig å slippe å reise helt til Oslo :)


  Et bilde fra IMATS messa. Var mye kult å se der!

 • 6

  LONDON, HERE WE COME!

  Har akkurat letta I lufta nå, har skikkelig Reisefeber føler jeg! Ikke lenge igjen til vi er fremme i London!! :)

 • 4

  DET NÆRMER SEG AVREISE!

  Nå er det kun 7 timer til jeg vender nesa mot Gardermoen, alt er pakket og klart, så nå er det bare å få litt søvn :) Gleder meg veldig mye til å dra til London med klassen!

  Til neste innlegg kommer, så kan dere kose dere med noen bilder fra noe jeg gjorde på skolen på Fredag.
 • hits