Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2012!

Jeg hadde det så gøy i går! Det var et bra arrangement de hadde ordnet i stand. Det var underholdning med Coctail slippers og Viva jentene danset. Også sist, men ikke minst; goodiebagen! Fy søren, det var så mye! Nå har jeg masse av produkter jeg kan kose meg med ^^ 

Her kommer det er bildedryss fra kvelden!

 


Her er det vi fikk oppi goodiebagen!


 


Meg og Natasha! 

Jeg så akkurat på seher.no at B.o.B var også på festen! Han lette etter den norske kjærligheten! :)  

 • 4

  BEAUTY AWARDS!

  Heisann! Nå er jeg på vei til Oslo for å være med på Cosmopolitan beauty awards! Jeg skal dit sammen med Camilla og Natasha, gleder meg! :)

 • 4

  BURT`S BEES COCONUT FOOT CREME!

  For en stund tilbake fikk jeg en pakke i posten fra Burt`s Bees med mange forskjellige produkter. Etter hvert som jeg får testet  produktene kommer det en omtale på de.
  Burt's Bees  kom på markedet for over 25 år siden, men de har vært i Norge i 2,5 år. Produktene  inneholder naturlige ingredienser og 
  er ikke testet på dyr.
  denne siden finner du oversikt over hvor du får tak i Burt`s Bees i Norge. Du kan også handle fra nettsiden deres. 

  Jeg har testet Coconut foot crem, den har blitt min favoritt!

  Denne kremen mykgjør opp tørre og slitne føtter. Jeg velger å kalle den mirakelkremen, fordi du får babymyke føtter av den. Denne inneholder kokosnøttolje, lanolin og glyserol som pleier huden, og rosmarin og peppermynteolje for å gi føttene en frisk følelse. 

  Kremen er tykk i konsistensen, så jeg anbefaler å bruke den som en maske istedet for en vanlig fotkrem. Kremen kan smøres på føttene om kvelden, helst med sokker på. 

  Allerede første kvelden jeg brukte kremen ga den resultater, så den er absolutt verdt å prøve :) Jeg gir den terningkast 6!

 • 1

  WISH- MAC DAPHNE GUINNESS BLUSH OMBRE!

  De ser så herlige ut! Jeg får skikkelig sommerfølelse av disse blushene! 


  De finnes i fargene Vintage Grape & Azalea blossom.


  Du får kjøpt de med 10% avslag hos britique.com

  esc2vinnik
 • Stikkord:
  10

  FOTOSHOOT!

  For ikke så lenge siden var jeg å sminket på fotoshoot med fotograf Isabel Sancho og modell Camilla Monsen. Slik ble resultatet!

 • 2

  TURQUOISE NAILS!

  Jeg kjøpte denne fine neglelakken fra GOSH like før jul, men har ikke prøvd den før nå. Jeg lakker ikke neglene mine så ofte fordi det flaker seg av med en gang og fordi jeg er veldig flink til å få det utafor neglen også. 


  Fargen heter Ocean. 

  Jeg syns fargen var kjempe fin! Passer fint til vår/sommer :)

 • 1

  BLOGGTREFF MED STRØMMEN STORSENTER!

  På Tirsdag kveld hadde jeg en koselig kveld sammen med alle bloggerne og folkene som står bak bloggen til Strømmen Storsenter. Vi var på Chi i Lillestrøm og fikk vite mer om utbyggingen til Strømmen Storsenter. Det skal jo bli nesten dobbelt så stort! Fikk blant annet vite at KICKS kommer inn på senteret! Det er noe jeg ble glad for, elsker KICKS!

  Det nye senteret åpner i slutten av Oktober. Gleder meg så mye! 


  Dette var desserten jeg spiste på Chi. De hadde utrolig god mat der, ser frem til å spise der flere ganger for å si det sånn!

 • 13

  En tatovering laget av Make-Up!

  På skolen i dag, lærte vi å lage en tatovering med Make-Up. Det var utrolig gøy å lære det, men veldig vanskelig. 


  Først tegnet vi tatoveringen og tegnet omrisset over på et ''transfer paper'', slik som de har i tatoveringsstudioene. 

   


  Slik ble resultatet! Litt bulkete her og der, men jeg får gjøre et nytt forsøk med ekstra tynne og stive pensler, så går det vel sikkert bedre! Sjokk at jeg valgte en spekkhogger da! :D

  Hva syns du om ''tatoveringen''?

 • 5

  SMINKEGUIDEN: Hvordan finne riktig foundationfarge?

  Noen ganger kan det være vanskelig å finne riktig foundation. Jeg har til og med opplevd at ansatte i skjønnhetsbutikker/parfymerier ikke klarer å finne riktig farge, derfor er det lurt å kunne litt om dette selv.  Først og fremst må du finne ut om du har en gul eller rosa undertone, de fleste har gul. 
  For å finne ut hvilken tone du har, kan du se etter hva du kler best av sølv og gull(Gull= sannsynligvis gul, sølv= rosa). Eller du kan se på blodårene; Om du har litt grønnblå blodårer har du gul undertone, hvis du har lillaaktige blodårer har du en rosa undertone. 
  Hvis du velger feil undertone på foundationen kan den se grå ut på huden din. 

  Er du usikker på om du er varm eller kald? 
  Hvis du er gul er du varm, hvis du er rosa er du kald.


  Ser dere hvilken som er rosa og hvilken som er gul? Dette er egentlig et ganske enkelt eksempel, men det er mange foundations som det er vanskelig å se tonen på. 

  Vi har ofte en annen farge i ansiktet enn resten av kroppen, så for å finne riktig fargetone så anbefaler jeg å teste foundationen på halsen, men ikke blend den utover(se bilde under). Hvis du ser den som en ''liten klatt', ser man fort hvis den glir inn sammen med fargen på halsen din. Det er sjelden du finner en som passer perfekt, men da bør du gå for den som er hakket lysere. Hvis du har fet hud, kan foundationen bli mørkere utover dagen. Test dette før du eventuelt kjøper den!

  Og for dere som liker å se brune ut, så aldri velg en mørkere foundation enn hudtonen din! Kjøp heller et solpudder, da ser man mye mer naturlig brun ut :)

   


  Husk å pudre med et transparent pudder over foundationen. Hvis ikke sklir foundationen ut og du får skjolder i løpet av dagen. Med et pudder ''setter'' du foundationen på plass, og den holder seg fin gjennom hele dagen :)

  Spør meg i kommentarfelet hvis du lurer på noe mer :)

 • 13

  MAKE UP LOOK- BLUE OCEAN!

  Produkter:

  Make Up Forever Waterproof cream color  #21 Turquoise.
  Sleek Makeup i-Divine Palette  #Sunset.
  GOSH eyeliner.
  Isadora Build-Up Mascara Extra Volum.
 • hits