Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

KING WINGS CREW!

Har akkurat sett på norske talenter nå, og fikk meg en liten overraskelse da King Wings crew kom ut på scenen! For det første var  Trond-Andrè var jo med og greier! ^^ Han var med i dansefeber 2006, og ble blandt de 12 beste! 
For det andre, så dansa de sykt bra! De var så gode!
De har også en egen blogg dere kan følge her

Hva syns dere om King Wings? 

 • 16

  TILBUD OM SKOLEPLASS PÅ MAKE UP ARTIST SKOLEN!

  Jeg ble så glad da jeg åpnet brevet som lå i postkassa i dag! Jeg sendte søknaden til Make up artist skolen på Lørdag, og allerede i dag så ble jeg tilbudt skoleplass der! :) 

  Jeg er jo enda ikke helt sikker på om jeg skal takke ja, eller om jeg skal vente til jeg får svar fra Samordna opptak i Juli. Jeg har enda noen uker å tenke meg om på, skal betale depositum på 8000 kr innen 5 Mai. Jeg tror jeg kommer til å takke ja til plassen, for det er jo noe jeg virkelig har hatt lyst til lenge ^^

   

  

  

 • 4

  SOMMER!

  Nå lurer jeg på om vi rett og slett har hoppet over våren, og hoppet rett fra vinter til sommer! ^^ Det er jo så fint vær og varmt ute nå! Det er jo ikke kaldt i lufta engang! 

  Nå skal jeg straks gå i dusjen også går turen videre til Bjørkelangen, skal på et møte på jobben! Senere i dag, skal jeg ned til Løken å trene freestylejentene :)


  Savner når jeg dansa! Dette bildet er fra konkurransen jeg var med på i høst.

 • 2

  A KILLER WHALE CALLED LUNA!

  I går før jeg gikk og la meg, så jeg på en film som handler om spekkhoggeren Luna! Jeg tror det er den fineste filmen jeg har sett noen gang! Luna var en vill spekkhogger som oppsøkte kontakt hos menneskene. Han ville jo bare få seg noen nye venner og leke! :) 
  Det var mye debatter om Luna, om hva de skulle gjøre med han og at menneskene måtte prøve å ikke leke eller kose med han. Hvis de gjorde det fikk de en bot på rundt 100 000 dollar. 

  Den spesielle spekkhoggeren døde i 2006 av en tugboat(slepebåt på norsk?) Propellen på disse båtene er veldig sterke, og Luna kom inn i den og døde. En tragisk og trist måte å dø på.

  Anbefaler alle som er interessert i spekkhoggere å se denne filmen, den er så nydelig!

 • 4

  SLEEK MAKEUP-CURIOUS PALETTE!


  Første rad med blitz.

  Uten blitz.


  Andre rad blitz.


  Uten blitz.

  Dette har blitt en av mine favoritter av sleek palettene jeg har! Fargene er kjempe nydelige, liker spesielt den gule! Den gule er veldig godt pigmentert og har glitter i seg, noe som gjør den enda finere! :)

 • 3

  SLEEK MAKEUP-SAFARI

  Fikk et nytt sleek palett i posten for noen dager siden! Mange forskjellig fine farger :)


  Med blitz.


  Uten blitz.


  Med blitz.


  Uten blitz.

  Alle fargene er veldig gode og godt pigmentert! :)

 • 2

  BAHAMA MAMA!  Kjøpte dette solpudderet på ebay for ikke så lenge siden! Dette er et matt solpudder som er perfekt til å legge skygger med! :)

  Love it! 

 • 5

  2 NYE SLEEK PALETTES!

  I går mottok jeg 2 nye sleek makeup paletter i posten! Jippi ^^ Nå har jeg 12 stk! 


  Safari!


  Curious.

  Jeg gleder meg masse til å teste de ut! Regner nok med at de er like gode som de andre jeg har fra før av ^^
  Når jeg handler sleek makeup paletter handler jeg stort sett fra selgeren; Lindas-cosmetic-corner. Denne selgeren leverer på kort tid og er veldig lett å spørre om ting, hvis du lurer på noe.

  Har du noen paletter fra Sleek Makeup?
 • hits