Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

8

GIKK GLIPP AV SPEKKHOGGERNE I MOLDE!

Hele den tiden jeg har bodd her oppe i Molde(siden August), har jeg drømt om og håpet at jeg en dag kunne se spekkhoggere. Det hadde betydd så mye for meg! Er mange ganger jeg står og titter ut av vinduet i håp om å få se en nise, har aldri trodd at jeg kommer til å se en spekkhogger her. Og den sjansen har jeg allerede gått glipp av! Nå fikk jeg akkurat vite av sønnen til huseierne at det hadde vært 5 spekkhoggere som hadde svømt like ved Kringstadbukta, altså rett nedenfor her jeg bor! Tenk det da, at jeg kunne gå glipp av noe sånt! Jeg er så lei meg og skuffa, at jeg gikk glipp av det jeg alltid har drømt om. 
Sist Tirsdag var det de var her, og da lå jeg lenge i senga husker jeg, siden jeg var syk. Hadde jeg bare kunne gått ut og vært i Kringstadbukta hele dagen hadde jeg sett de! Hadde noen sagt ifra at de var her eller noe sånt, så hadde jeg tatt på meg de første klærne jeg fant og løpt ned i full fart for å se de! Utrolig kjipt at jeg ikke fikk med meg det, siden det hadde betydd så mye for meg og siden det er sjelden at det kommer spekkhoggere hit til Molde. Søren heller, der gikk den drømmen i dass..

Jaja, jeg har veldig lyst til å dra opp til Nord-Norge i vinter for å være med på spekkhoggersafari, så håper jeg kan få mulighet/råd til å dra dit. Det koster jo litt med fly opp dit og selve opplevelsen. Hadde jeg tatt dykkersertifikatet hadde jeg kunnet sett de under vann også, noe som hadde vært utrolig spennende. Og å få til en tur til Halsa der hvor minnemerket til Keiko er, det er noe jeg bare få med meg før jeg flytter herfra!Har du noen gang opplevd det samme? At du har drømt om å se/oppleve noe, men ikke har visst at det har vært så nært?

  • hits