Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

NYX NUDE ON NUDE PALETTE!

Forrige uke mottok jeg dette fine palettet i posten! :)
Det er et nytt palett fra NYX som heter Nude on Nude, det ligner veldig på Urban decay sitt naked palette! Jeg har ikke råd til å kjøpe det, så da ble det dette palettet fra NYX da ^^
NYX sine øyenskygger er som vanlig utrolig gode! Det var leppefargene også!Dette palettet kommer nok til å bli brukt ganske mye!
Palettet er kjøpt på Ebay!
Har du prøvd det? 

 • 2

  SIGMA E25 BLENDING BRUSH!

  For en stund siden mottok jeg Sigma E25 i posten fra Sigma. 
  Dette er en kost for å duse ut øyenskyggen, slik at du ikke får harde kanter på øyenskyggen. Jeg elsker E25, jeg syns den til og med er bedre enn MAC 217! Jeg syns kosten fra Sigma har en perfekt størrelse for mine øyne, slik at det blir et bra resultat når jeg duser ut øyenskyggen. Sigma E25 er litt mindre enn MAC 217, så den er enklere å jobbe med.

  Anbefaler alle å ha en slik kost, for å få den perfekte øyenskyggen! Blending brush er et must for å få bra resultat! Dere kan kjøpe kosten her.


 • 0

  MINE MUS(MAKE UP STORE) PRODUKTER!

  Nå begynner jeg å få en liten samling av Make Up Store produkter ^^ Gleder meg til å få flere etterhvert! Elsker Make up store sine produkter! Eller øyenskygger får jeg vel heller si, har jo bare testet øyenskyggene dems. På tide å prøve noe annet fra MUS kanskje?:)


  Helt til venstre ser du Studio foundation i fargen Cream. Øverst ser dere alle Microshadows i fargene Powdery nut, cookie, eclipse & flamenco. Den gule er Cybershadow i fargen ra. Eyedusts i fargene perfect, empire & carat. Også har jeg jo den blend & fix basen :)

 • 3

  FLERE BEBISER! ^^

  For en stund siden fikk vi noen guppy-bebiser i akvariet vårt! Litt etter kom det enda et kull, så nå har vi mange småttiser! Bare håper at alle ikke blir spist av de store fiskene da ^^ Det første kullet er det bare igjen 2 fisker av, de andre ble spist.

  Nå har jeg akkurat gjort reint akvariet også, det var deilig å få det gjort. Det var på tide for å si det sånn! Jeg og Ivan gjorde det sammen, så det gikk egentlig ganske greit og fort!


  Prøvde å ta et bra bilde, men det var ikke så lett, siden de beveger på seg hele tiden ^^ Også er de jo så små!
  Gleder meg til de blir større, da får vi jo se hvilket kjønn de er og hvordan farge de får! 

  Har du fått guppy-babyer før?

 • 19

  MAKEUP ARTIST SKOLEN 2011/12!

  Som jeg har skrevet i et innlegg før, så har jeg kommet inn på Makeup artist skolen i Oslo(også kjent som Imageakademiet). Jeg bestemte meg og betalte inn depositumet til skolen, så nå begynner jeg der til høsten!

  Dette er noe jeg har veldig veldig lyst til, så det hjelper ikke akkurat å tenke på hva som er mest fornuftig da.
  Det hadde jo vært mest fornuftig å fortsatt på sykepleien eller tatt en annen ''høyere'' utdannelse, men make-up er noe jeg virkelig brenner for! Og kanskje jeg kan ta frisør etterpå for å få en sikrere jobb? Eller så har jeg tenkt på å ta en høyere utdanning etter dette året hvis jeg ikke er heldig og får en fast jobb! :)

  Jeg gleder meg som en liten unge til å bli student hos Makeup artist skolen :D


 • 3

  SIGMA F80- FLAT TOP SYNTHETIC KABUKI!

  For noen dager siden mottok jeg denne F80 kosten i posten fra Sigma! Den er altså så bra, jeg elsker den!
  Jeg har prøvd mange forskjellige koster å legge solpudder og blush med, men har ikke funnet noen jeg virkelig har likt. Jeg ble glad da jeg fikk prøve denne vidunderkosten. Kosten er perfekt på alle mulige måter!

  Børsten er kjempe myk og god. Den tar også til seg mye produkt om gangen, så vær forsiktig når du skal bruke den til solpudder/blush. Jeg pleier å bare ha på bittelitt og heller påføre mer hvis det ble for lite. 
  Anbefaler alle å ha en slik kost som dette! Det er jo et must å ha gode koster, slik at sminken ser bra ut :)  


  Sigma F80 kan dere få kjøpt HER. Søk på F80 i søkefeltet til venstre hvis du kun vil ha denne kosten. Sigma har også veldig mange andre bra koster! Det er akkurat som MAC bare at det er mye billigere! 

  Har du handlet fra Sigma før?
 • hits