Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

11

MEG SOM HÅRMODELL

Jeg var hårmodell for Anette i dag! :) 

Hva syns det? Er ikke Anette flink? :)


 • 2

  BILDER FRA ALLSANG PÅ GRENSEN!

  Nå kommer resten av bildene jeg tok i går. Selvfølgelig ikke alle, men dere skal da få noen :)  Vazelina bilopphøggers!


  Her ser du bilde av Lena, Venke Knutson og vokalisten i The blacksheeps!  Måtte barre legge ved dette bilde en gang til! ^^

  Artistene som var der var Lena Meyer-Landrut, Gaute Ormåsen, Are & Odin, The blacksheeps, Venke Knutson, Vazelina bilopphøggers og Elin Gaustad fra x-faktor. Allsang på grensen går på TV2 i kveld kl.21.40! Det blir forskyva pga. fotball. Syns de heller kunne sendt den på zebra også allsang på grensen på Tv2. 


 • 9

  BILDE AV MEG & LENA MEYER-LANDRUT!

  I går når jeg var på Allsang på grensen, fikk jeg også lov til å ta et bilde sammen med Lena, men jeg måtte gjøre det raskt.
  Artistene satt å signerte autografer etter de var ferdig med å spille inn, så jeg gikk dit like etter Lena var ferdig med å synge, slik at jeg slapp å stå i lang kø. Jeg ble en av de ti første heldigvis :)

  Da jeg spurte om jeg kunne få ta et bilde sammen med ho, så det ut som ho ble litt stressa, siden det var så mange som sto i kø og ville ha autografen! Siden jeg måtte gjøre det selv, raskt og på hver vår side av bordet ble jeg ikke så veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut, men samme det, det kuleste er at jeg fikk tatt et bilde sammen med verdenskjente Lena! ^^  Var det flere som var på allsang på grensen, og fikk kapret seg et bilde sammen med Lena kanskje? :)

 • hits