Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

10

NYE BARRY M EYESHADOWS!

Da jeg var i Molde kjøpte jeg meg 2 nye Barry M øyenskygger! Er utrolig fornøyd med de, og har brukt de egentlig hver gang jeg har brukt øyenskygge siden jeg kjøpte de! ^^


Fargene er nr. 33 & 96.

Jeg syns 33 er best og bruke fordi den er litt mer naturlig enn den gule gullfargen. 

Her har jeg brukt nr. 33 sammen med en matt brun farge. Dette blir naturlig og enkelt! 

Har du noen tips til andre fine øyenskygger fra Barry M?

 • 9

  MIN TATOVERING AV KEIKO!

  Det var flere av dere som spurte om jeg kunne legge ut bilde av tatoveringen min av Keiko etter jeg skrev innlegget om at jeg hadde vært på minnerøysa hans. Her kommer den!;

  Keiko kommer alltid til å være i mitt hjerte. Han var en spesiell og en unik spekkhogger. Han var en filmstjerne, kjent over hele verden! :)

 • 14

  JEG OPPLEVDE MIN STØRSTE DRØM!

  Etter vi var på minnerøysa til Keiko i går gikk turen videre til Kristiansund for å se på bil og spise middag. Det ble bilkjøp( eget innlegg kommer senere)! 

  Vi kjørte over Atlanterhavsveien hjem. Og gjett hva vi så der da vi stoppa? VI SÅ HVAL! Herregud, det er alltid det jeg har drømt om, å se hval! Vi så 3 forskjellige slag, på samme sted, så det var ikke værst! Jeg har aldri vært så glad i hele mitt liv tror jeg! Jeg hadde problemer med å sove i går etter vi kom hjem, så jeg sovnet ikke før 2-2.30 tror jeg.

  Først da vi stoppet gikk vi og tittet litt rundt, men siden suvernirbutikken var stengt, så skulle vi til og dra igjen. Jeg så tilfeldigvis i kikkerten utover havet før vi skulle dra. Og da så jeg hval! Jeg begynte å løpe som en gærning ut på berget for å få sett de på litt nærere syn. Det vi fikk synet på der var lengst bort, men så ikke helt hvordan slag det var. De var ganske store! På størrelse med spermhval så det ut som. De drev og lekte utti havet. 
  Men da når vi kom ytterst på berget så vi en liten søt delfin! Den var like ved oss, men svømte etterhvert lenger ut.
  Har hørt at delfinene har drivi rundt ved Atlanterhavsveien siden Mai, og jeg håpet selvfølgelig og se dem, og det gjorde jeg! Det var helt utrolig!! Etterhvert så vi ikke delfinen noe mer, men jeg så i kikkerten på de større hvalene en stund. Da vi skulle til og gå så vi 3-4 niser også!

  Herregud, for en dag! Dere må tro jeg er helt gæren og juger, siden jeg så 3 slag hval på samme sted! Hva er sannsynligheten for det liksom? Det var jo kvelden, så kanskje de kommer mer frem da? 
  Jeg klarer ikke beskrive den følelsen, at jeg hadde en så bra dag i går. Har aldri vært lykkeligere så lenge jeg har levd!

  Det var ikke lett og få tatt bilde av de, men vi fikk noen bilder. Delfinen fikk vi ikke bilde av før den hadde svømt litt lenger ut. Flaks at vi hadde med oss kikkert!

  Her holdt de større hvalene til! Dere ser jo ikke hvalen, men den hvite vannspruten der ^^ Det er hvalen!


  Her er delfinen! Dere ser så vidt den lille finna!

  Dette var virkelig en opplevelse, siden jeg er så interessert i hval :)
  Har du sett hval før?

 • 5

  MINNERØYSA TIL KEIKO!

  I går var vi som sagt og besøkte minnerøysa til Keiko! Det var utrolig spesielt å være der, tenk at han ligger under der! Det var ganske uvirkelig og tenke på. Det var også artig og se hvor han ''bodde'' den siste tiden. Det var utrolig fint der, og mye større enn det jeg hadde forventet! 


  Her er steinen jeg skrev på! Hadde lyst til å tegne en spekkhogger på også, men jeg er ikke spesielt flink til å tegne også er det ikke så lett på en stein som er ru! 

  
  Her ''bodde'' han..

  Det betydde veldig mye for meg og dra dit. Det var første gang jeg var og besøkte minnerøysa hans. For meg betyr Keiko utrolig mye! Har alltid vært fan av han, og føler at jeg fikk et nærere forhold til han da jeg skrev særemne om han på ca. 20 sider da jeg gikk på videregående. Etter det ble det til at jeg tok tatovering av han på magen ^^

 • 1

  HALSATUR!

  Nå sitter vi på ferga fra Vestnes til Molde. Vi skal videre til Halsa for å besøke Keiko! <3 Han har minnerøysa si i Taknesbukta. Vi skal først stoppe og kjøpe sprittusj som jeg kan skrive på steinen med! Jeg aner ikke hva jeg skal skrive, men jeg finner vel på noe. Har lyst til å skrive noe som virkelig har mening i seg, ikke bare at jeg savner han og beundrer han. Vi får se hva det blir! ^^ 


  Her er et bilde av Keiko da han var i Halsa!

  Har du vært og besøkt minnerøysa til Keiko?

 • 6

  ATLANTERHAVSPARKEN!

  For noen timer siden kom vi hjem fra Atlanterhavsparken i Ålesund! Der har vi sett på forskjellige arter av fisk og pingviner. Jeg fikk lyst til å ta med meg en pingvin hjem jeg, de var så søte ^^


  Skilspadder! Åå, de var så fine!


  Tror han strekker på seg eller noe? Haha.. Skal lage et innlegg om pingvinene senere! Finner ikke kabelen til mitt kamera, så det kan ta litt tid. Har filmet noe av de også!

  Har du vært i Atlanterhavsparken?

  Husk at du kan vinne et øyenskyggepalett med 88 farger her på bloggen min! Den avsluttes den 19 Juli, alt du trenger og gjøre er å stemme på kjolen jeg har designet på nelly.com. Klikk HER for å komme til konkurranseinnlegget.

 • 2

  Moldetur!

  Nå sitter jeg, Juliane og pappa på ferja tilbake til Vestnes. Vi har vært på en liten shoppingtur i Molde! Har bare handlet litt småtterier, skal jo til Molde til uka også, da det er jazzfestival. Det var litt artig og komme tilbake til Molde igjen, jeg føler meg liksom fortsatt ganske hjemme der, selvom jeg bare bodde der ett år.

 • 2

  Nydelig natur!

  Nå har vi kommet til Møre og Romsdal fylke! det er helt nydelig her! Som hver sommer ^^ skal stoppe i åndalsnes og spise middag..

 • 3

  GAVER FRA TUNISIA!

  Da fikk jeg endelig fått lastet opp bilder ^^

  Fra forrige Søndag og til i natt har mamma, pappa og Juliane vært i Tunisia på ferie! De hadde hatt veldig fint vær og kost seg skikkelig!
  De hadde også med noen gaver til oss! Jeg fikk 2 t-skjorter, 1 skillpaddepynt og parfyme!

   
  De kjøpte med den nyeste Escada parfymen fra flyplassen!


  Diesel og en D&G t-skjorte. 


  Fikk en søt skillpadde av Juliane! Likte den utrolig godt, jeg syns skillpadder er så søte!

 • 9

  OMTALE: PIZ BUIN SELF TANNING LOTION!

  Jeg har alltid valgt å gå til solarium når jeg har trengt litt farge på kroppen. Jeg har fortsatt igjen penger på solkortet fra brun og blid, men det blir for langt å kjøre frem og tilbake til Lillestrøm bare for å sole seg. Vi har ikke vært så veldig heldig med været her i det siste, da har jeg heller ikke fått noe farge. Jeg bestemte meg for å prøve selvbruning! Jeg har faktisk aldri prøvd en sånn en som man blir brun av med en gang. 

  Jeg dro opp på Cubus og kjøpte en fra Piz Buin! Har prøvd den 3 ganger nå og må si jeg er skikkelig fornøyd! Lettere enn dette blir det ikke! Jeg peeler huden før jeg påføren den, så det blir jevnt resultat. Jeg passer på å smøre ordentlig godt ut, slik at det ikke blir skjolder. Jeg var sikker på at jeg kom til å få skjolder, men det har jeg heldigvis ikke fått!

  Piz Buin sin self tanning lotion blir du brun av innen 30 minutter. Jeg har påført den hver dag siden jeg fikk den for 3 dager siden, og har fått en kjempe fin brunfarge av den. Nå gløder huden min!  
  Den har forresten en ganske god lukt også, det lukter jo alltid litt selvbruning, men vondt lukter den ikke! 
  Husker ikke helt hvor mye jeg ga for den, men den er ganske rimelig! 

  Har du prøvd den? Hva syns du om produktet?

 • 2

  KEIKO!

  For dere som kjenner meg, veit dere at jeg elsker/elsket Keiko! Den spekkhoggeren som kom til Norge etter å ha blitt sluppet fri ved Island. Han er en kjent skuespiller i Free Willy filmene. Disse kan jeg se om og om igjen ^^ Jeg og Evelina så den senest i går. Elsker filmingen som kommer på slutten av filmen, like før rulleteksten. De har filmet ville spekkhoggere og satt på en sang av Michael Jackson.  I år skal jeg dra til Halsa, for å besøke gravrøysa hans, det gleder jeg meg til, siden jeg aldri har vært der før. Men det blir nok litt trist også.
 • hits