Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Besøk av Dana Nye!

I dag har vi hatt besøk av Dana Nye på skolen!:) Han er Make-up artist og direktør for merket Ben Nye! Var veldig morsomt og ha besøk av han på skolen! Interresant og lærerikt var det også!:)

 • 6

  GLO MINERALS FOUNDATION PALETT!

  Da har jeg fått skaffet meg foundationpalettet fra Glo som jeg hadde så lyst på! Jeg elsker det, det er så enkelt og foundationene er utrolig gode! De dekker, men gir et veldig naturlig resultat! Kjøpte også primer og facemisten ved siden av for å få et perfekt resultat!


  Det er veldig enkelt og holde styr på hvilke undertoner foundationene har! De til venstre er gule, de i midten har rosa/rød undertone også er de til høyre for de som er mørke i huden, både gule og røde undertoner!


  Denne er veldig kjekk å ha med, fordi man ser hva fargene heter! :)

  Elsker palettet! Dette er noe alle Make-Up Artister burde ha i kofferten sin! Det er jo også så mye enklere og ha foundationene samlet på et sted.

 • 7

  GLO MINERALS FOREDRAG PÅ SKOLEN!

  I hele dag har vi hatt besøk av en Visagist fra Glo minerals! Ho har fortalt oss litt mer om mineralsminke og vist frem forskjellige mineralprodukter som de selger. Det har vært en kjempe interessant dag! ^^


  All sminke & koster på bildet er fra Glo minerals!

  Jeg har forelsket meg helt i et foundationpalett med 21 farger! Palettet ser veldig fint ut, også er det delt inn i 3 forskjellige deler! Den første delen med 7 farger er for de som har ful undertone, i en annen del er det for de som er rosa i undertonen og den siste delen er for mørk hud. Det at det er delt opp sånn, gjør det mye lettere for oss som skal bli Make Up Artister og holde styr på fargene og hva som er hva :)
  Jeg har et helt annet syn på Glo Minerals nå etter dette foredraget! Lurer på om jeg skal bytte fra i,d til Glo igjen!

   

  Fikk forresten kofferten på Mandag, med masse fine ting oppi! Skal vise dere senere, når jeg får tid. Det er utrolig mye å gjøre nå fremover! Har også jobba noe rett etter skolen, så da blir det ikke så mye fritid. Også må jeg jo øve da!

 • 1

  HUDPLEIE TIPS!

  • Hvis du er rød i huden eller har sprengte blodkar kan du velge å bruke en grønn primer under foundationen. Grønt er kontrastfargen til rødt, så dermed blir det røde dempet!
  • Hvis du f.eks har eksem, psoriasis eller har tørr og sart hud, er det veldig viktig å finne produkter som ikke inneholder alkohol! Det er mange produkter der ute som inneholder alkohol, det tørker ut huden din enda mer!
  • Peel huden forsiktig et par ganger i uka. Da får du fjernet de døde hudcellene som tetter porene. Anbefaler ikke å peele mer en 2 ganger i uka, huden kan fort bli rød!
  • Det mange har som uvane(også jeg har det som en uvane selv) er å ta seg selv i ansiktet uten å ha vasket hendene først. Det er under neglene vi har mest bakterier! 
  • Hvis du har fått medisiner eller A-vitaminsyre krem mot acne fra legen, bør du unngå alt av eksfoliering(altså fjerning av de eldste døde hudcellene på huden din), som f.eks peeling og voksing. 
  • Velg heller produkter som inneholder baseoljer, ikke mineraloljer. Mineraloljene er utvunnet av råolje/petroleum olje. Mineraloljer trekker ikke så mye igjennom huden, de legger seg bare som et lag oppå huden. Baseoljer trekkes inn i huden og renser mer nøye! 

  Dette er noe av det vi har lært om på skolen hittil! Har lært masse mer også, men her har dere noen enkle tips! Dere får bare spørre om dere lurer på noe mer, så skal jeg svare så godt jeg kan!

  Har forresten ikke fått sminkekofferten ennå, får den antakeligvis på Mandag, så dere skal da få se den når jeg får den ^^
 • hits