Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

17

HØST SHOOT!

På Tirsdag hadde vi fotoshoot på skolen, der høst var tema! Jeg valgte å dra inn brune høsttoner, ellers tok jeg knæsje farger. Syns det ble en kul blanding :)


Slik sminket jeg Helene!

Og slik ble jeg sminket;

 • 16

  SMINKEKOFFERTEN!

  Veit mange av dere har ventet på dette innlegget! Nå kommer alle tingene jeg har i kofferten! 


  Her er første del! Dette er mest hud/base ting+ andre småting ^^ Foundationpalett fra Glo, foundationer, pudder, blush, primer og concealer fra Sothys! Andre forskjellige blush og concealere, highlights, fuktighetskrem, vipper, blottingpapers ++


  Her er øyenskyggene jeg har i kofferten! Palettet er fra Glo minerals, dette fikk vi på skolen. Vi fikk også et knæsjt palett fra Ben Nye. Alt det andre har jeg kjøpt selv! Dere er jo kjent med sleek palettene mine!


  Her har vi et brynskit fra Glo minerals, eyelinere, liplinere, brynspenn fra Sothys og Zanzuel. Forskjellige leppestifter, eyelinere og mascaraer!


  Her har vi ting til airbrush! 

  Har jo også koster, men det er vel ikke så spennende? Dere får heller si ifra hvis dere savner det!

 • 8

  JEG SMINKET PÅ MAKE UP STORE I GÅR!

  Som jeg skreiv i et tidligere innlegg var jeg på Make Up Store Byporten og gjorde Makeover på kunder som var innom butikken. Jeg og ei til i klassen hadde stand utenfor butikken der hvor folk kunne bli sminket. 

  Det var en utrolig spennende og lærerik dag! Dette var jo også veldig god tempotrening! Det var så gøy og komme seg ut i ''arbeidslivet'' ikke bare være på skolen ^^  Vi sto og sminka fra 11.30-19, så ble ganske sliten av det, men det gikk faktisk veldig bra, siden vi hadde det så morro!

  Før vi begynte å sminke, så ble vi sminket av jentene på Make Up Store! Det var stas! ^^

 • 2

  STEM PÅ RAGNHILD I IDOL!

  Herregud, så flink ho var i dag, ho var jo helt rå! :D 
  Stolt over å ha ei så flink jente i klassen! Det var forresten filmet fra skolen vår :) 

  Stem nr.7 til 26 400!!


 • 2

  SMINKE FOR MAKE UP STORE!

  I morgen blir jeg å finne på Make Up Store på Byporten! Vi har fått oppdrag gjennom skolen, så i morgen skal jeg og ei til i klassen sminke dag og kvelds makeup på Make Up Store!
  Dette blir utrolig spennende, det er jo trossalt det første oppdraget! :)  Gleder meg som en liten unge til i morgen!
  Skal være på Make Up Store fra 10.30-18, så kanskje vi sees?:)

 • 4

  MARITHA- SMOKEY EYES!

  Har akkurat kommet hjem fra Maritha! Jeg valgte å legge lilla smokey eyes! :)  Jeg ser nå at jeg kunne duset ut skyggen litt mer ut og oppover, men det er en øvesak! ^^ Ble veldig fornøyd med fargene!

 • 7

  DRAGQUEEN MAKEUP!

  I dag har vi hatt en kjempe morsom dag på skolen! Vi har hatt besøk av Dean fra The great garlic girls på skolen. Han lærte oss drag makeup! Det var ganske vanskelig å ''fjerne'' brynene, men fikk det nogenlunde til. Slik ble resultatet;

  Ble han ikke søt?^^

  Her er Daniel uten sminke;

  Det er ganske stor forskjell syns jeg! Utrolig hvor mye morsomt man kan ha det med sminke!

 • 3

  NEW NAILS!

  I dag har jeg vært innom Neglsnekkeriet på Stovner senter og fått støpt på negler! :) Jeg var modell for flinke Camilla, så fikk det gratis! Har aldri støpt på negler før, så det blir spennende og se om jeg venner meg til lengden! Sliter foreløpig litt med å skrive mld på iPhonen! ^^ 

  Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!

 • 6

  FOTO MAKEUP!

  Til uka som kommer skal vi lære mer om foto makeup på skolen! Begynte litt med det denne uka. Prøvde ut litt forskjellige farger på Fredag. Syns Ragnhild fikk til et utrolig kult resultat på meg!:)

  Elsker fargene, det ble så nice! Hva syns dere?

 • 8

  GLO MINERALS REDNESS RELIEF!

  For et par uker siden, så kjøpte jeg dette fantastiske pudderet fra Glo minerals! Dette er et kjempe bra pudder for dere som er plaget med røde områder på huden. Pudderet har en gulgrønn farge som dekker veldig godt over de røde partiene på huden. Jeg ble veldig overrasket over hvor bra den var.   Jeg kjøpte min gjennom skolen, men du kan også kjøpe den på Coverbrands, Makestyle og hjemmesiden til Glo Minerals!

  Husk og ikke ta på for mye av gangen, da kan det fort se veldig mye ut og bli grått.

  Har du prøvd denne? Hva er din mening om produktet?

  maxsample
 • Stikkord:
  3

  Ny MUS blush!

  I går tok jeg turen innom Make Up Store før jeg dro hjem! Trengte en ny rouge.. Kjøpte en som passer huden min perfekt, ble veldig fornøyd med fargen :) fargen heter seashell.

 • 17

  MAMMA- BEFORE & AFTER MAKEUP!

  I dag hadde jeg med mamma på skolen og sminka ho! Her kommer et før og etter bilde!  Hva syns dere? 
 • hits