Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

SLEEK MAKEUP!

Jeg har blitt helt frelst av sleek eyeshadow palettene. Selv har jeg to stk som jeg har kjøpt fra ebay, og fler skal det bli! En jente kan aldri få nok av sminke. Heller ikke sko og klær ^^

De palettene jeg har er utrolig gode! Fargene er kjempe fine og er lette og jobbe med. Det blir et nydelig resultat!

 

 

 

 

 

 • 2

  SLEEK MAKEUP- ORIGINAL PALETTE

  I går kom det en pakke til meg som jeg har bestilt fra ebay, til under hundre lappen! Palettet er fra sleek makeup og heter The original 594.
  Nederste rekke.


  Øverste rekken.

  Jeg har også et annet palette fra sleek makeup om dere finner her. Er mye mer fornøyd med dette nye palettet, fargene er ikke så tørre og lettere å jobbe med.

   

   

   

   

   

 • 4

  KATTER OG PUSLESPILL.

  Katter og puslespill er ingen bra kombinasjon. Jeg som hadde puslet og kommet langt på puslespillet mitt, for ingen vits. Nå har jeg bare gitt opp. Det frister ikke akkurat å begynne om og om igjen.

  Kattene er jo inne på rommet der jeg har pulten min om natta. Før kom de seg opp der bare ved hjelp av stolene, men nå tror jeg de dessverre kommer opp av seg selv også. De begynner å bli større og puslespill er morro å ødelegge! Jeg veit ikke helt hva jeg skal gjøre for å holde opp med dette jeg. Kanskje kjøpe flere leker til de, for det er så kjedelig å komme inn der hver morgen og se at puslespillet bare blir mer og mer kaos!


  Rosie.


  Loki.

  De ser kanskje søte og uskyldige ut, men egentlig er de to små rakkerunger!

   

   

   

   
 • hits