Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

3

KVELDSMAKEUP!

I dag har jeg gjort to forskjellige oppgaver til portofolien på skolen, blant annet kveldsmakeup! 

Hva syns dere?

Etter ønske fra noen lesere på bloggen, ville de at jeg skulle legge ut link hver gang det kom et nytt innlegg på Strømmen storsenter som jeg har skrevet :) Det har nå blitt laget en liten introduksjonstekst av meg nå! Dere kan se det her. 

 • 1

  1 ADVENT!

  Endelig ble jeg også ferdig med å pynte til advent! Har ikke hatt tid til det før i kveld. Har gått i ett hele uka! Jeg er glad over at det snart er Desember, men hvor er snøen? Det var stusselig på julegrantenninga når det ikke var snø, men det var koselig allikevel :)


  Det lukter i hele gangen nå, lukter så godt av dette lyset ^^ Kjøpte det på Åhlens! 

  Har dere pyntet mye i år?

 • 3

  CHRISTMAS IN OSLO!

  I dag etter skolen dro jeg for å handle litt julegaver og annet diverse. I Youngsgata har de hengt opp masse fine julelys, det var så koselig! ^^

  Er det ikke fint?

 • 2

  DEBORAH LIPPMANN- BOOM BOOM POW!

  Jeg slo meg løs på ebay og kjøpte endelig neglelakken ''Boom Boom Pow'' som jeg har hatt lyst på lenge! ^^ Jeg har fått skikkelig neglelakkdilla i det siste, men det var bare det å bruke det da! :) Syns all neglelakk jeg tar på flasser så fort av, så gjelder og være forsiktig!   Neglelakken ser så spennende ut, gleder meg til å få prøvd den.
  Er dette noe dere kunne tenkt dere som premie i julekalenderen? 

 • 18

  PRØVE I BRUD!

  I dag har jeg hatt prøve i brud på skolen! Ble veldig fornøyd med resultatet selv, så er spent på hvilken karakter jeg får! :) Slik sminket jeg:


  Takk til den flotte modellen, Emilie! :)

  Hva syns dere?

 • 9

  JEG HAR BLITT BLOGGER FOR STRØMMEN STORSENTER!

  Jeg har klødd i fingrene lenge for å skrive noe om dette til dere. Nå kan jeg endelig det! Jeg var først på et møte i sommer ang. bloggen til Strømmen storsenter, og nå i høst har jeg skrevet et innlegg for de! Dette er et prosjekt som jeg er utrolig takknemlig og glad for å være med på, så dette blir spennende :)

  I det første innlegget kan dere lese om billig vs. dyr sminke, der jeg har testet en øyenskygge fra H&M og en fra Shiseido! Dere kan lese innlegget HER!  Kom gjerne med tilbakemeldinger på innlegget! :)

 • 3

  ''SORT/HVIT FOTO'' PRØVEN!

  Her er det jeg gjorde til fotoprøven! Vi fikk i oppgave å tenke sort/hvitt bilde. Slik ble mitt resultat! Syns bildene ble veldig fine, sminken så bedre ut på bildene enn forventet! :)


  Takk til den flotte modellen; Isabella Hanne Marthinsen!

  Hva syns dere om bildene?

 • 3

  ANSIKTSMALINGKURS!

  I går så var jeg på ansiktsmalingkurs i Oslo! Det var utrolig gøy! Vi lærte å male sommerfugl, tiger og blomster! 


  Jeg har malt sommerfuglen til høyre!
  Det var skikkelig vanskelig å male på streker på andre siden, men med litt øving så tror jeg det blir bra! ^^

 • 4

  GHD!

  For ikke så lenge siden fikk jeg meg endelig GHD rettetang! :) Den er supergod! Den glir så lett igjennom håret og er enkel og lage krøller med!

  Har dere prøvd GHD?

 • 4

  Orange & Blue

  Her kommer en fashion look jeg gjorde på meg selv forrige uke når jeg var på skolen! Syns det ble ganske kult, men det er vanskelig å få slike ting symmetriske.

  Hva syns dere?
 • hits