Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

IMAGEAKADEMIETS SKREKKFILM 2012!

Joho, nå har endelig skrekkfilmen som vi lagde på make-up artist skolen blitt lagt ut! Jeg har gledet meg til dette i evigheter!! Her er den:

 


Den ble laget som en trailer fordi vi ikke hadde lang nok tid til å lage mer, men det var noe av det morsomste vi hadde på skolen!  

Hva syns dere? ^^ 

 • 2

  FERDIG UTDANNET SOM MUA!

  Et helt skoleår er gått, og jeg er allerede ferdig utdannet som Make-Up Artist. Har hatt ganske mye å gjøre i det siste, med tanke på alle eksamnene som har vært. Vi har hatt en teoretisk eksamen og en praktisk i både skjønnsminke og spesialeffekter. Spesialeffekt eksamen og teorieksamen gikk ganske bra, men det gikk ikke så bra på skjønnsminke, siden jeg måtte få tak i en annen modell en time før jeg skulle begynne eksamen, jeeij! 

  På Onsdag hadde vi avslutningsfest på skolen, der jeg ble kåret til klassens hemmelighetsfulle. Torsdag mottok jeg vitnemålet mitt! Etter utdelingen spiste jeg og mamma lunsj på Fridays, det var koselig ^^

  Jeg har hatt et utrolig koselig år på Imageakademiet, og blitt kjent med mange fantastiske mennesker! Det morsomste året jeg har hatt i hele mitt liv :)

 • 4

  3D BILDE- AVANT-GARDE/SUPERPOWER!

  Her er bildet vi utstilte på Tirsdag! Ble ganske fornøyd, og kult at det er i 3D! 
  Bildet funker kun i 3D med de gamle 3d brillene, som har rød og cyanfarge på hver sin rute.


  Foto: Jan Robert Williamsen.
  Styling: Chyx Marie Quiano.
  Makeup mørk: Rita Røisland.
  Makeup lys: meg.

  Hva syns dere om bildet? 

 • 3

  VELYKKET FOTOUTSTILLING!

  Har hatt så mye å gjøre i det siste, så har ikke fått blogget om fotoutstillingen på skolen ennå! Den gikk utrolig bra, det kom masse folk og det var mange bra bilder :) Vårt bilde skilte seg litt ut, siden det var i 3D format, noe som var veldig kult! 


  Her kunne man få ta bilder av seg selv i studioet :)


  Kunst i kantina! ^^


  Flinke Marielle danset slow for oss.

  Det ble en ganske lang dag, men en veldig bra dag! 

 • 0

  VELKOMMEN TIL FOTOUTSTILLING!  Jeg ønsker alle sammen velkomne til fotoutstilling på Imageakademiet nå på Tirsdag! 
  Vi har hatt et prosjekt med 2 fra klassen, 1 fra motekonsulent og 1 fotograf, som har hatt i oppgave og få frem et bilde med temaet Avantgarde/superpower! Så det blir mange flotte bilder, som dere kan komme å se på :) Underholdning blir det også.
  Du kan lese mer på facebook-arrangementet her.

 • 14

  AVATAR MAKEUP!

  Har hatt utrolig mye å gjøre i det siste! I går var det innlevering av portofolie oppgaven, og i den ene oppgaven lagde jeg Avatar makeup! Det tok kanskje 3 timer, men det som var vanskeligst var å få den blå fargen jevn. 


  Jeg har brukt ansiktsmaling, fettfarger og øyenskygger! Og eyeliner på våtkanten. 

 • 1

  FILMINNSPILLING DAG 2 OG DAG 3!

  I går var det slutten for innspillingen av skrekkfilmen. Jeg syns det har vært noen skikkelig morsomme dager, men det er trist at det allerede er over. Alle har vært med å gjort en god jobb! Tror dette blir en sinnsykt bra og creepy filmsnutt!


  Dead girl Make-Up.


  Min deilige amputerte arm. Randi Repstad står for denne og dead girl sminken :)

   

 • 1

  BUTCHERTOWN- INNSPILLING DAG 1!

  Har vært utrolig gøy og kommet i gang med filmingen i dag! Jeg var statist, en tenåringsjente med fletter fra 20-tallet ^^ Her kommer det et lite dryss med backstagebilder! I morgen skal alle statistene være døde og ha noen kutt, det blir gøy!


  Bildet er tatt av innspillingsleder Kine T! :)
  Han er ikke så skummel som han ser ut som ^^

 • 0

  OPERASJON SKREKKFILM!

  Jeg har kanskje ikke fortalt dere at vi driver og lager en skrekkfilm på skolen nå? Vi har hatt noen forbredelsesdager og er klar for innspilling i morgen! Dette blir en 5 minutters film ca, så det blir nok mer en trailer, men det blir spennende å se resultatet! :) Vi skal spille inn i morgen og frem til Fredag. Gleder meg! Jeg kommer nok til å legge ut filmen når vi får den, så følg med på bloggen fremover!


  I dag på skolen patinerte vi og ødla denne stakkarslige bamsen ^^ Vi brukte fettfarger for å få den skitten, klipte av pels, klipte hull i den og tente på den noen steder! 

 • 13

  En tatovering laget av Make-Up!

  På skolen i dag, lærte vi å lage en tatovering med Make-Up. Det var utrolig gøy å lære det, men veldig vanskelig. 


  Først tegnet vi tatoveringen og tegnet omrisset over på et ''transfer paper'', slik som de har i tatoveringsstudioene. 

   


  Slik ble resultatet! Litt bulkete her og der, men jeg får gjøre et nytt forsøk med ekstra tynne og stive pensler, så går det vel sikkert bedre! Sjokk at jeg valgte en spekkhogger da! :D

  Hva syns du om ''tatoveringen''?

 • 2

  SFX ØVING!

  Har prøve i spesialeffekter på Torsdag, så har øvd på det i helga når Evelina var på besøk :)


  Valgte å ha det litt mørkere når jeg tok bildet, syns det ga en litt mystisk og spennende effekt ^^

 • 4

  DET NÆRMER SEG AVREISE!

  Nå er det kun 7 timer til jeg vender nesa mot Gardermoen, alt er pakket og klart, så nå er det bare å få litt søvn :) Gleder meg veldig mye til å dra til London med klassen!

  Til neste innlegg kommer, så kan dere kose dere med noen bilder fra noe jeg gjorde på skolen på Fredag.

 • 7

  ENDA MER SFX!

  Her kommer det enda noen bilder fra spesialeffekt undervisningen :) Morro med blod og gørr! Jeg tar gjerne i mot bilder av deres ekle sår/blåmerker som jeg kan bruke som referansebilder, trenger massevis av de! Send de til anncathrin_90@hotmail.com.


  Natasha har fått seg et skikkelig bitt fra et stort ondskapsfullt dyr!!


  Jeg ble bitt av Edward!

  Nattinatt :)

 • 2

  Blitt narkoman!

  Slik blir vi av å gå MUA skolen, haha ^^

 • 6

  MORE SFX!

  Love iit! ^^ 


  Jummy!!

 • 12

  SKRUBBSÅR OG FROSNE FINGRE!

  Forrige uke lærte vi å lage skrubbsår og 3 grads frostskader! Her kommer bildene.

  Spesialeffekter er så gøy!

 • 12

  SPESIALEFFEKTER!

  I dag var det tilbake på skolebenken etter ferien. Dette er det semesteret som dreier seg mest om teater og spesialeffekter, så gleder meg kjempe masse til et område jeg aldri har vært borti før!

  I dag fikk vi en ny koffert med det mest nødvendige innenfor SFX og vi fikk lov til å begynne å lage kutt av voks og blod ^^ Det var kjempe gøy! Har også øvd meg litt hjemme, men ser det trengs mye læring for å få det til å se helt ekte ut!

  Hva syns dere om mitt første forsøk?^^

 • 3

  UTPLASSERING- THE BODY SHOP OSLO S!

  Hei! Nå er jeg i min andre dag på utplassering i The Body Shop. Hittil liker jeg meg veldig godt, får lyst på alt når man jobber der merker jeg. Produktene er jo så gode, både sminken og kroppsproduktene! 

  Jeg skal være i Body Shop til og med neste Onsdag, for å veilede kunder i forhold til Make-up produkter og gi de en gratis makeover! Så hvis du er interessert i en gratis Makeover, så kom innom Body shop på Oslo S fra 11-18.30, så sminker jeg! :)

 • 3

  OMVISNING PÅ NRK!

  I dag har hele klassen vært på omvisning på NRK bygget på Marienlyst! Det har vært en supermorsom og lærerik dag. Vi har fått sett hvor de sminka, kostymelageret og forskjellige studioer! Vi fikk se der de drev og satt opp til Julemorgen, det blir skikkelig koselig, så gled dere :)

 • 3

  KVELDSMAKEUP!

  I dag har jeg gjort to forskjellige oppgaver til portofolien på skolen, blant annet kveldsmakeup! 

  Hva syns dere?

  Etter ønske fra noen lesere på bloggen, ville de at jeg skulle legge ut link hver gang det kom et nytt innlegg på Strømmen storsenter som jeg har skrevet :) Det har nå blitt laget en liten introduksjonstekst av meg nå! Dere kan se det her. 

 • 18

  PRØVE I BRUD!

  I dag har jeg hatt prøve i brud på skolen! Ble veldig fornøyd med resultatet selv, så er spent på hvilken karakter jeg får! :) Slik sminket jeg:


  Takk til den flotte modellen, Emilie! :)

  Hva syns dere?

 • 3

  ''SORT/HVIT FOTO'' PRØVEN!

  Her er det jeg gjorde til fotoprøven! Vi fikk i oppgave å tenke sort/hvitt bilde. Slik ble mitt resultat! Syns bildene ble veldig fine, sminken så bedre ut på bildene enn forventet! :)


  Takk til den flotte modellen; Isabella Hanne Marthinsen!

  Hva syns dere om bildene?

 • 7

  MAKE-UP 1960-tallet

  Vi driver med en stor oppgave på skolen nå, nemlig stilhistorie! Vi skal tegne, skrive og sminke hvert tiår fra 1920-1980. I går fikk jeg sminket både 1960 og 1980. Jeg legger nok ikke ut alle bildene her, men dere kan få se 1960! :)

  Hva syns dere?
  Jeg syns det er så kult hvordan de tegnet på vipper nederst på 60-tallet! :) 

 • 9

  FASHION MAKE-UP MADE BY ME!

  Forrige uke begynte vi med Fashion på skolen, og har fått gjort veldig mye morro hittil! Her har jeg laget en vinterinspirert look på Camilla!

  Hva syns dere om looken?

 • 0

  ÅPEN DAG PÅ IMAGEAKADEMIET! 25 FØRSTE FÅR GOODIEBAGS!

  Onsdag 2 November er det åpen dag på skolen, der man kan få vite litt mer om studiene Imageakademiet tilbyr. Det blir lagt mest fokus på Visagist og motekonsulent som starter opp i Januar. Det blir vist bodypaint, airbrush, spesialeffekter, fashionsminke og noe fra motekonsulentene også. 

  De 25 første får goodiebags! 
  For å melde seg på må du sende mail til jose@imagepeople.no eller ringe 22 11 03 03.

  Skolen ligger i Fredenborgsveien 24L, ikke så langt unna Regjeringskvartalet.

  Tid: 2 November 18-20.


 • 8

  GOODIEBAG FRA THE BODY SHOP!

  Da vi hadde besøk av Karim Sattar på skolen, så hadde han også foredrag etter skolen fra 15-17! Da ble det tapas og goodiebags! ^^ 


  Trodde ikke vi skulle få alt dette! Hadde tenkt til å kjøpe meg det meste av dette selv, men da slapp jeg jo det!

  Gleder meg til å teste ut produktene.
  Har dere testet noen av de nye mineralproduktene til Body Shop? 

 • 0

  Besøk av Karim Sattar!

  I dag har vi hatt besøk av Karim Sattar på skolen, som er The body shop sin internasjonale MakeUp Artist. Det har vært en veldig nyttig og lærerik dag! Han var superflink :)

  På bildet over ser du ei i klassen som sminker brynene til Karim. Han valgte ut to stk i klassen til å sminke brynene. Artig!^^

 • 1

  STILHISTORIE 1920-1980!

  Denne uka har vi begynt med stilhistorie på skolen! Dette er en ganske stor oppgave som skal inneholde sminkekart, bilder av sminken vi har gjort og tekst! Har heldigvis god tid på oss, men det er mye annet vi skal gjøre også!

  Jeg trenger forresten modeller, så hvis du har lyse eller helst tynne bryn, så si ifra!

 • 17

  HØST SHOOT!

  På Tirsdag hadde vi fotoshoot på skolen, der høst var tema! Jeg valgte å dra inn brune høsttoner, ellers tok jeg knæsje farger. Syns det ble en kul blanding :)


  Slik sminket jeg Helene!

  Og slik ble jeg sminket;

 • 16

  SMINKEKOFFERTEN!

  Veit mange av dere har ventet på dette innlegget! Nå kommer alle tingene jeg har i kofferten! 


  Her er første del! Dette er mest hud/base ting+ andre småting ^^ Foundationpalett fra Glo, foundationer, pudder, blush, primer og concealer fra Sothys! Andre forskjellige blush og concealere, highlights, fuktighetskrem, vipper, blottingpapers ++


  Her er øyenskyggene jeg har i kofferten! Palettet er fra Glo minerals, dette fikk vi på skolen. Vi fikk også et knæsjt palett fra Ben Nye. Alt det andre har jeg kjøpt selv! Dere er jo kjent med sleek palettene mine!


  Her har vi et brynskit fra Glo minerals, eyelinere, liplinere, brynspenn fra Sothys og Zanzuel. Forskjellige leppestifter, eyelinere og mascaraer!


  Her har vi ting til airbrush! 

  Har jo også koster, men det er vel ikke så spennende? Dere får heller si ifra hvis dere savner det!

 • 8

  JEG SMINKET PÅ MAKE UP STORE I GÅR!

  Som jeg skreiv i et tidligere innlegg var jeg på Make Up Store Byporten og gjorde Makeover på kunder som var innom butikken. Jeg og ei til i klassen hadde stand utenfor butikken der hvor folk kunne bli sminket. 

  Det var en utrolig spennende og lærerik dag! Dette var jo også veldig god tempotrening! Det var så gøy og komme seg ut i ''arbeidslivet'' ikke bare være på skolen ^^  Vi sto og sminka fra 11.30-19, så ble ganske sliten av det, men det gikk faktisk veldig bra, siden vi hadde det så morro!

  Før vi begynte å sminke, så ble vi sminket av jentene på Make Up Store! Det var stas! ^^

 • 2

  SMINKE FOR MAKE UP STORE!

  I morgen blir jeg å finne på Make Up Store på Byporten! Vi har fått oppdrag gjennom skolen, så i morgen skal jeg og ei til i klassen sminke dag og kvelds makeup på Make Up Store!
  Dette blir utrolig spennende, det er jo trossalt det første oppdraget! :)  Gleder meg som en liten unge til i morgen!
  Skal være på Make Up Store fra 10.30-18, så kanskje vi sees?:)

 • 7

  DRAGQUEEN MAKEUP!

  I dag har vi hatt en kjempe morsom dag på skolen! Vi har hatt besøk av Dean fra The great garlic girls på skolen. Han lærte oss drag makeup! Det var ganske vanskelig å ''fjerne'' brynene, men fikk det nogenlunde til. Slik ble resultatet;

  Ble han ikke søt?^^

  Her er Daniel uten sminke;

  Det er ganske stor forskjell syns jeg! Utrolig hvor mye morsomt man kan ha det med sminke!

 • 6

  FOTO MAKEUP!

  Til uka som kommer skal vi lære mer om foto makeup på skolen! Begynte litt med det denne uka. Prøvde ut litt forskjellige farger på Fredag. Syns Ragnhild fikk til et utrolig kult resultat på meg!:)

  Elsker fargene, det ble så nice! Hva syns dere?

 • 17

  MAMMA- BEFORE & AFTER MAKEUP!

  I dag hadde jeg med mamma på skolen og sminka ho! Her kommer et før og etter bilde!  Hva syns dere? 

 • 4

  Besøk av Dana Nye!

  I dag har vi hatt besøk av Dana Nye på skolen!:) Han er Make-up artist og direktør for merket Ben Nye! Var veldig morsomt og ha besøk av han på skolen! Interresant og lærerikt var det også!:)

 • 6

  GLO MINERALS FOUNDATION PALETT!

  Da har jeg fått skaffet meg foundationpalettet fra Glo som jeg hadde så lyst på! Jeg elsker det, det er så enkelt og foundationene er utrolig gode! De dekker, men gir et veldig naturlig resultat! Kjøpte også primer og facemisten ved siden av for å få et perfekt resultat!


  Det er veldig enkelt og holde styr på hvilke undertoner foundationene har! De til venstre er gule, de i midten har rosa/rød undertone også er de til høyre for de som er mørke i huden, både gule og røde undertoner!


  Denne er veldig kjekk å ha med, fordi man ser hva fargene heter! :)

  Elsker palettet! Dette er noe alle Make-Up Artister burde ha i kofferten sin! Det er jo også så mye enklere og ha foundationene samlet på et sted.

 • 7

  GLO MINERALS FOREDRAG PÅ SKOLEN!

  I hele dag har vi hatt besøk av en Visagist fra Glo minerals! Ho har fortalt oss litt mer om mineralsminke og vist frem forskjellige mineralprodukter som de selger. Det har vært en kjempe interessant dag! ^^


  All sminke & koster på bildet er fra Glo minerals!

  Jeg har forelsket meg helt i et foundationpalett med 21 farger! Palettet ser veldig fint ut, også er det delt inn i 3 forskjellige deler! Den første delen med 7 farger er for de som har ful undertone, i en annen del er det for de som er rosa i undertonen og den siste delen er for mørk hud. Det at det er delt opp sånn, gjør det mye lettere for oss som skal bli Make Up Artister og holde styr på fargene og hva som er hva :)
  Jeg har et helt annet syn på Glo Minerals nå etter dette foredraget! Lurer på om jeg skal bytte fra i,d til Glo igjen!

   

  Fikk forresten kofferten på Mandag, med masse fine ting oppi! Skal vise dere senere, når jeg får tid. Det er utrolig mye å gjøre nå fremover! Har også jobba noe rett etter skolen, så da blir det ikke så mye fritid. Også må jeg jo øve da!
 • hits