Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

9

BEAUTIFUL SPRING ROSES

Forrige fredag kjøpte jeg disse rosene på Interflora Strømmen, og de holder seg like godt enda! Jeg tror jeg aldri har klart å ha roser så lenge før. Vanligvis har jeg byttet vann på rosene hver dag, men hun i butikken sa at jeg brude skråsnitte de og bytte vann hver tredje dag. 

Elsker fargen på de, gir meg skikkelig vårstemning!Hva gjør dere med rosene for å få de til å holde lenger?

 • 5

  HÅR OG SKJØNNHETSMESSE 2015

  I går tok jeg meg en tur til hår og skjønnhetsmessen i Oslo spektrum. Det var utrolig gøy å se på alle de dyktige Make-up artistene og frisørene som deltok i NM. Det var både en kategori for beauty makeup og fashionlook/fantasifrisyre. 

  Jeg dro dit fordi jeg håpet at det også skulle være noe for de som er make-up artister, men det virket som om messen var mest for frisører. Det var noen stands med make-up, men veldig få i forhold til hvor mange det var med hårting. Tror nok at health & beauty messen har mer sminke, men den er ikke før i 2016. 

  Var du på hår og skjønnhetsmessen i år?

 • 3

  NEW IN-MARC JACOBS

  I går var jeg i Oslo og var innom Marc Jacobs butikken for første gang! Jeg kjøpte meg et par øredobber jeg har siklet på lenge.  Er de ikke fine?   

 • 0

  VÅLERENGA ISHOCKEY-OILERS

  Nå har jeg og Petter akkurat kommet hjem fra Ishockey kamp og Vålerenga vant 5-2 mot Oilers! Var en veldig spennende kamp, Oilers og VIF er jo ikke akkurat bestevenner. 


  Her er kapteinen, Brede Csiszar i farta :) • 1

  BLOGGEN ER OPPE OG GÅR IGJEN

  Heisann!

  Jeg har tenkt ganske mye frem og tilbake på bloggen de siste månedene. Så nå har jeg fått designet på bloggen i orden og den er oppe og går igjen.
  Jeg har savnet dette veldig kjenner jeg. Grunnen til at jeg ikke har blogget på så lenge er pga den tidligere jobben min, siden jeg ikke hadde lov til å uttale meg noe om alle sminkemerker. 

  Det har skjedd utrolig mye på de siste 2 årene, men det kommer jeg tilbake til i bloggen senere. Jeg er alene hjemme i kveld, mens Petter er hos en kamerat i Sarpsborg. Så nå skal jeg kose meg med grønnsaker og dip! Har brukt tortilla dip, den passet veldig godt som grønnsaksdip. 

 • 0

  Om meg

  Jeg heter Ann Cathrin Sandberg og kommer fra ei lita bygd som heter Fosser, i Aurskog Høland. For tiden bor jeg på Fetsund sammen med min forlovede, Petter.

  Jeg ble ferdig utdannet Make-Up Artist i 2012 ved Imageakademiet. Jeg har tidligere jobbet for MAC Cosmetics, men nå jobber jeg for Inglot Cosmetics på Strømmen storsenter. Jeg elsker å jobbe med hobbyen min, det er det beste som finnes!
  Når jeg har fri liker jeg å gå ut å spise en koselig middag sammen med Petter eller venner. Jeg har også EN DEL tv-serier jeg følger med på og er glad i film.

  I tillegg til sminke er jeg veldig facsinert av hvaler, da spesielt spekkhoggere. Dette har jeg vært helt siden jeg så den første free willy fimen da jeg var 8 år gammel. Her på bloggen kommer det sikkert til å komme opp noen blogginnlegg om det også.

  Hvis dere ønsker å booke sminketimer hos meg, kan dere kontakte meg på anncathrin_90@hotmail.com, så sender jeg deg en prisoversikt. Jeg gjør alt fra skjønnssminke til spesialeffekter og teatersminke.

 • 0

  Kontakt

  Hvis du ønsker å komme i kontakt med meg kan du sende meg en mail på: 

  anncathrin_90@hotmail.com. • 1

  MY LITTLE BABY

  Jeg har hatt lyst til å adoptere en spekkhogger ganske lenge, og nå har jeg faktisk endelig gjort det! Er så glad ^^ Det koster faktisk bare 260 kr i året!

  Spekkhoggeren jeg har adoptert heter Saturna og holder til utenfor San Juan Island, Washington i USA. Hun er født i 2010, så hun er ganske ung. Håper jeg får mulighet til å dra dit en gang, så kanskje jeg får se henne :)

   

 • 2

  THE BLACK SWAN!

  På spesialeffekteksamen jeg hadde på Make-Up Artist skolen gjorde jeg The Black Swan! Jeg valgte å ''dele'' modellen opp i to personligheter. Altså den ene halvdelen som seg selv og den andre som begynner å forvandle seg til the Black Swan.   Foto: Christer Bell.
  Modell: Camilla Van Ingelgem
   Monsen, Starlet.

 • 3

  TV-INNSPILLING!

  Heisann!
  Jeg vet det har vært veldig lite blogging i det siste, det har vært utrolig mye å gjøre , men veldig lite å skrive om. Det har stort sett gått i jobbing. Her om dagen var jeg på besøk hos Fedora minerals, der fikk jeg noen produkter som jeg skal teste ut og lage omtale om til dere.

  I dag har jeg vært å sminket på tv/film innspilling på Løken! Jeg kan ikke si så mye ennå, men det har vært en utrolig morsom og bra dag ^^ Har jobbet sammen med et fantastisk filmteam, med blandt annet Lars Berteig Andersen som produsent, han som spilte Benny i Oslenbanden jr!
 • 0

  MINNEKONSERT 22 JULI!  I går dro jeg og tante inn til Oslo for å få med oss minnekonserten. Tenk at det allerede er et år siden den tragiske hendelsen. Jeg husker vi satt på Peppes Pizza på Moldetorget og spiste innimellom all shoppingen. Plutselig var det noen som sa at det hadde vært bombeangrep i Oslo, og folk begynte å snakke med hverandre. Det var skikkelig rar stemning. Det ble ikke like gøy å gå rundt å shoppe lenger da, så etter et par timer dro vi til feriehuset igjen. 

  Det var en veldig fin minnekonsert i går. Jeg og tante sto nesten like ved statsminister, regjeringsfolket og de kongelige :) Det var artig å se de på så nært hold! 


  Haha, artig at han så inni kameraet mens jeg tok bilde ^^

  Etter sermonien var det ei ved siden av meg som ropte på Jens. Han kom og ga klemmer til folk :) 

  Var du på minnekonserten?

 • 7

  FOTOSHOOT MED FOTBALLFRUE!

  For en ukes tid siden var jeg ute på Huk på Bygdøy på fotoshoot med fotballfrue og Miss World Norge jentene! Hadde en utrolig morsom dag sammen med crewet! :)

  Det ble spilt inn en reklamevideo for klesmerket Porto Br og etterpå ble det tatt bilder av jentene.


  Bikiniene er fra portobr.no

  Bikini model: Caroline Berg ''Fotballfrue''(www.fotballfrue.no)
  Soundtrack: www.corneliamusic.com
  Regi og foto: Rolf-Ørjan Høgset
  Regi assistent: Lars Nerdal
  Klipp og foto: Lars Nerdal
  Foto: Filipe Ferraria
  Makeup-assistenter: Ann Cathrin Sandberg & Siri Linn Jensen
  Fotoassistenter: Jørgen Orlin, Kai Tommy Reinertsen, Emily Kleppestø, Bendik Teigene og Anette Illøkken Waitz. 

   

  Nedenfor kan dere se backstagevideo fra dagen. 


  Regi og foto: Rolf-Ørjan Høgset
  Klipp og foto: Filipe Ferraria- filipe.ferraria@gmail.com.

  Det har også blitt lagd noen artikler om fotballfrue og fotoshooten/reklamevideoen. Disse kan du lese på minmote.no, omag.no og kjendis.no

 • 16

  HJEMMELAGET ARMBÅND I SOMMERFARGER!

  Nå i det siste har jeg fått skikkelig dilla på å lage armbånd, spesielt fletting av armbånd. Til sommeren er det jo populært med fargerike fletta armbånd, så jeg har gått til innkjøp av perler og tråd!


  Her har jeg flettet vanlig macrame!

   


  Og her har jeg flettet vanlig fletteteknikk og festet kjetting på siden.

  Har dere gått til innkjøp/lagd noen sånne armbånd til sommeren?:)

 • 0

  BODYPAINT/KROPPSMALING!

  På skolen denne uken har vi begynt med bodypaint! Vi har lært å lage knapper og en skjorte! I dag hadde vi ansiktsmaling, jeg har jo vært på ansiktmalingskurs før, så det var kjempe gøy å ha det på skolen, og fått lært nye ting! 


  T-skjorta jeg lagde på Natasha


  Fine tigeren! :D


  Og sist, men ikke minst måtte jeg jo male på noen spekkhoggere ^^ Den som ''spyjumper'' er litt tjukk stakkar.


  Jeg ble solnedgang med en spekkhogger i vannet! :D 

 • 0

  MOODS OF NORWAY VISNING AV OL-KOLLEKSJONEN!

  Heisann!
  I dag har jeg vært på visning på Ulevåll stadion for å se den nye OL-kolleksjonen til Moods of Norway. Moods of Norway har laget en splitter ny kolleksjon til OL London 2012. Kolleksjonen inneholder detaljer i rødt, hvitt og blått.
  Phenix har også designet en egen kolleksjon til OL!  


  Kjetil Andrè Aamodt og Vibeke Skofterud ledet showet! :)


  Dressjakken har rosemalingprint på innsiden, også er det en lomme der det er plass til medaljer!


  Elsker denne kjolen fra Moods, den var så nydelig!


  Kingwings crew danset! Herregud, det var så kult, har aldri sett de live før, så det var kjempe gøy!
  Man får en ganske bedre stemning av å se de live! ^^


  I goodiebagen fikk vi passholder, en liten katalog og en traktor kjærlighet! 

 • 3

  Newspaper wall!

  Vi har et prosjekt på skolen for tiden, med samarbeid med motekonsulent og en fotograf. Vi er to Make-up artister fra klassen. Vi skal lage et bilde utifra temaet Avant-Garde og superpower!

  De siste dagene har vi hengt opp aviser på vegger og tak, siden dette skal være bakgrunnen vår.
  Slik ser det ut så langt i studio^^

 • 1

  BEAUTIFUL SUNSET!

  På Lørdag var det skikkelig fin himmel på kvelden, den var rosa og lilla ^^ 

  Fargene fikk meg på en gang til å tenke på MAC Daphne Guiness blushene! 

   

  Du får kjøpt de hos Britique for 249,- pr stk!

 • 3

  AKER BRYGGE & STRAWBERRY MILKSHAKE!

  I hele dag har jeg tilbragt tiden min i Oslo med noen venner jeg ikke har sett på en stund. Det var jo helt fantastisk vær ute i dag, så vi tok turen ned til Aker Brygge, spiste sukkerspinn, is og lunsj på TGI Fridays! Jeg har fått veldig dilla på McDonalds sin milkshake i det siste, så nå tenkte jeg at jeg burde prøve Fridays sin berømte ^^ Den smakte helt himmelsk! Prisen var litt drøy, men det var verdt det.
  Lunsjen bestod av kylling sandwich og pommes frites. . Det var utrolig godt! 

  Etter vi hadde kost oss på Aker Brygge skilte vi vei og jeg dro på jentekveld med to jenter i klassen! Det ble mye latter og gøy ^^ Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, før jeg skal på filmoppdrag i morgen.

  Har dere hatt en fin dag? :)

 • 1

  COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2012!

  Jeg hadde det så gøy i går! Det var et bra arrangement de hadde ordnet i stand. Det var underholdning med Coctail slippers og Viva jentene danset. Også sist, men ikke minst; goodiebagen! Fy søren, det var så mye! Nå har jeg masse av produkter jeg kan kose meg med ^^ 

  Her kommer det er bildedryss fra kvelden!

   


  Her er det vi fikk oppi goodiebagen!


   


  Meg og Natasha! 

  Jeg så akkurat på seher.no at B.o.B var også på festen! Han lette etter den norske kjærligheten! :)  

 • 2

  TURQUOISE NAILS!

  Jeg kjøpte denne fine neglelakken fra GOSH like før jul, men har ikke prøvd den før nå. Jeg lakker ikke neglene mine så ofte fordi det flaker seg av med en gang og fordi jeg er veldig flink til å få det utafor neglen også. 


  Fargen heter Ocean. 

  Jeg syns fargen var kjempe fin! Passer fint til vår/sommer :)

 • 1

  BLOGGTREFF MED STRØMMEN STORSENTER!

  På Tirsdag kveld hadde jeg en koselig kveld sammen med alle bloggerne og folkene som står bak bloggen til Strømmen Storsenter. Vi var på Chi i Lillestrøm og fikk vite mer om utbyggingen til Strømmen Storsenter. Det skal jo bli nesten dobbelt så stort! Fikk blant annet vite at KICKS kommer inn på senteret! Det er noe jeg ble glad for, elsker KICKS!

  Det nye senteret åpner i slutten av Oktober. Gleder meg så mye! 


  Dette var desserten jeg spiste på Chi. De hadde utrolig god mat der, ser frem til å spise der flere ganger for å si det sånn!

 • 1

  RUNWAYDREAMZ!

  Har dere hørt om Runwaydreams? Det er en utrolig kul nettside som selger shortser! Jeg har så lyst på en, men er nok litt stiv pris for meg som er student.

  Dette er den jeg har mest lyst på, elsker fargene!

 • 14

  DETTE ER HVA JEG BRENNER FOR!

  Har dere hørt om Morgan? Spekkhoggeren som skulle få hjelp, men ble heller sendt til Tenerife i en dyrepark?

  Morgan er en ung norsk spekkhogger, som kom vekk fra familien sin og ble funnet på stranda i Nederland i 2010. Hun ble sendt til et delfinakvarium i Nederland for at hun skulle bli tatt vare på og komme seg ut i havet igjen når hun hadde blitt frisk. Forskere ble hyrt inn etter hun hadde blitt frisk og disse mente at det ikke var håp for Morgan.
  Haha, hvordan forskere var dette da? Tror de var alt annet enn forskere for å si det sånn ;) 

  Domstolen i Nederland bestemte tilslutt at spekkhoggeren skulle sendes til Tenerife. Selvom det ikke engang er lov til å ha ville spekkhoggere i fangenskap! 

  Det værste er at Norge støttet avgjørelsen til den nederlandske domstolen. På NRK.no står det at regjeringen har full tillit til avgjørelsen som ble tatt. Herregud, hva slags land er vi egentlig? Er det virkelig ingen som husker Keiko?  

  Jeg og venninnen min, Emilie har laget en blogg som bare handler om Morgan. Jeg har akkurat skrevet et innlegg om Keiko og når de skulle få han uti havet igjen! Dere kan lese det og flere andre innlegg på freemorgan.blogg.no.

  Har du lyst til å vite mer om Morgan? Gå inn på freemorgan.org.

 • 0

  TØRR HUD?

  Om vinteren er vi ofte plaget av veldig tørr hud. I hele vinter har jeg pleiet huden min med Shea serien fra The Body Shop. Jeg har blitt veldig glad i The Body Shop sine produkter etter jeg hadde prakis der.
  Det er så mange gode lukter der, og ikke minst bra produkter! 

  Jeg har brukt skrubben og body butteren nå i vinter. Jeg har også fått prøve shower creamen.

  Shea skrubben inneholder masse fuktgivende oljer og økologisk sukker som skal fjerne døde hudceller. Om vinteren er det viktig å bruke skrubb 1-2 ganger i uka for å få vekk de døde hudcellene, så huden får tilsatt ny fuktighet. Jeg kjenner jeg blir skikkelig myk i huden av å bruke denne, men det er viktig å avslutte med fuktighet!

  Body butteren inneholder sheasmør, kakaosmør, økologisk bassiasolje og bivoks. 

  Hvordan tar du vare på huden din i vinter?

 • 4

  BLOG AWARDS 2012!

  I går var jeg som sagt på Blog Awards! Det var veldig morsomt å være der, å se hvem som fikk seieren i de ulike kategoriene :) Jeg leser engentlig mest skjønnhetsblogger, så noen av de som vant, var litt ukjente for meg. 
  Fikk også en spennende goodiebag jeg ble veldig glad for! ^^


  Tommylife hadde show! Haha, det var så morsomt!

  Det var en vellykket og morsom kveld :) Gratulerer til alle vinnerne!

 • 0

  VIXEN BLOG AWARDS!

  I kveld braker det løs for Blog awards i Oslo! Jeg har enda ikke peiling på hva jeg skal ha på meg, men jeg finner vel ut av det håper jeg ^^ 

  Dette er første gangen jeg er på Blog awards, så dette kan bli spennende! Gleder meg. • 7

  CUPCAKES!

  Nå har jeg akkurat lagd cupcakes med karamellsmak ^^ Nam, gleder meg til å smake!

  Nå skal jeg sette meg ned å kose meg med cupcakene og noen blader :) 

 • 6

  LONDON, HERE WE COME!

  Har akkurat letta I lufta nå, har skikkelig Reisefeber føler jeg! Ikke lenge igjen til vi er fremme i London!! :)

 • 3

  4 DAGER TIL LONDON!

  Herregud, som tiden flyr! :) På Torsdag reiser vi til London, nesten hele klassen! Det er en stor Make-Up messe som vi skal dra på, nemlig IMATS! 

  Noen av oss har også tenkt oss på Sea Life Aquarium, fra 4 Februar, er det ''Whale week'' der, så passer meg veldig bra! Gleder meg til å se hva de har å tilby da!

  Det blir også selvfølgelig en del shopping! Gleder meg! ^^


  Bildet er henter fra google.

 • 7

  EN LITEN VIDEOSNUTT FRA DAGEN I GÅR!

  Her kan dere se en liten snutt fra gårsdagen! :) Kolbjørn Voll Hjelmerud står for filming og redigering! :)

 • 4

  GODT NYTTÅR!

  Godt nyttår alle sammen :) Hadde en vellyket feiring i går med mange gode venner :) Hadde på meg kjolen jeg fikk i julegave og sminket meg med skikkelig nyttårssminke! 


  På øyenskyggen brukte jeg glitter fra Make Up Store sammen med en sånn blend & fix for å få glitteret til å sitte.


  Elsker den nye kjolen min! 

  Hadde dere en bra nyttårsfeiring?

 • 1

  1 ADVENT!

  Endelig ble jeg også ferdig med å pynte til advent! Har ikke hatt tid til det før i kveld. Har gått i ett hele uka! Jeg er glad over at det snart er Desember, men hvor er snøen? Det var stusselig på julegrantenninga når det ikke var snø, men det var koselig allikevel :)


  Det lukter i hele gangen nå, lukter så godt av dette lyset ^^ Kjøpte det på Åhlens! 

  Har dere pyntet mye i år?

 • 3

  CHRISTMAS IN OSLO!

  I dag etter skolen dro jeg for å handle litt julegaver og annet diverse. I Youngsgata har de hengt opp masse fine julelys, det var så koselig! ^^

  Er det ikke fint?

 • 2

  DEBORAH LIPPMANN- BOOM BOOM POW!

  Jeg slo meg løs på ebay og kjøpte endelig neglelakken ''Boom Boom Pow'' som jeg har hatt lyst på lenge! ^^ Jeg har fått skikkelig neglelakkdilla i det siste, men det var bare det å bruke det da! :) Syns all neglelakk jeg tar på flasser så fort av, så gjelder og være forsiktig!   Neglelakken ser så spennende ut, gleder meg til å få prøvd den.
  Er dette noe dere kunne tenkt dere som premie i julekalenderen? 

 • 9

  JEG HAR BLITT BLOGGER FOR STRØMMEN STORSENTER!

  Jeg har klødd i fingrene lenge for å skrive noe om dette til dere. Nå kan jeg endelig det! Jeg var først på et møte i sommer ang. bloggen til Strømmen storsenter, og nå i høst har jeg skrevet et innlegg for de! Dette er et prosjekt som jeg er utrolig takknemlig og glad for å være med på, så dette blir spennende :)

  I det første innlegget kan dere lese om billig vs. dyr sminke, der jeg har testet en øyenskygge fra H&M og en fra Shiseido! Dere kan lese innlegget HER!  Kom gjerne med tilbakemeldinger på innlegget! :)

 • 3

  ANSIKTSMALINGKURS!

  I går så var jeg på ansiktsmalingkurs i Oslo! Det var utrolig gøy! Vi lærte å male sommerfugl, tiger og blomster! 


  Jeg har malt sommerfuglen til høyre!
  Det var skikkelig vanskelig å male på streker på andre siden, men med litt øving så tror jeg det blir bra! ^^

 • 4

  GHD!

  For ikke så lenge siden fikk jeg meg endelig GHD rettetang! :) Den er supergod! Den glir så lett igjennom håret og er enkel og lage krøller med!

  Har dere prøvd GHD?

 • 2

  STEM PÅ RAGNHILD I IDOL!

  Herregud, så flink ho var i dag, ho var jo helt rå! :D 
  Stolt over å ha ei så flink jente i klassen! Det var forresten filmet fra skolen vår :) 

  Stem nr.7 til 26 400!!


 • 3

  NEW NAILS!

  I dag har jeg vært innom Neglsnekkeriet på Stovner senter og fått støpt på negler! :) Jeg var modell for flinke Camilla, så fikk det gratis! Har aldri støpt på negler før, så det blir spennende og se om jeg venner meg til lengden! Sliter foreløpig litt med å skrive mld på iPhonen! ^^ 

  Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!

 • 3

  Ny MUS blush!

  I går tok jeg turen innom Make Up Store før jeg dro hjem! Trengte en ny rouge.. Kjøpte en som passer huden min perfekt, ble veldig fornøyd med fargen :) fargen heter seashell.

 • 9

  MIN TATOVERING AV KEIKO!

  Det var flere av dere som spurte om jeg kunne legge ut bilde av tatoveringen min av Keiko etter jeg skrev innlegget om at jeg hadde vært på minnerøysa hans. Her kommer den!;

  Keiko kommer alltid til å være i mitt hjerte. Han var en spesiell og en unik spekkhogger. Han var en filmstjerne, kjent over hele verden! :)

 • 14

  JEG OPPLEVDE MIN STØRSTE DRØM!

  Etter vi var på minnerøysa til Keiko i går gikk turen videre til Kristiansund for å se på bil og spise middag. Det ble bilkjøp( eget innlegg kommer senere)! 

  Vi kjørte over Atlanterhavsveien hjem. Og gjett hva vi så der da vi stoppa? VI SÅ HVAL! Herregud, det er alltid det jeg har drømt om, å se hval! Vi så 3 forskjellige slag, på samme sted, så det var ikke værst! Jeg har aldri vært så glad i hele mitt liv tror jeg! Jeg hadde problemer med å sove i går etter vi kom hjem, så jeg sovnet ikke før 2-2.30 tror jeg.

  Først da vi stoppet gikk vi og tittet litt rundt, men siden suvernirbutikken var stengt, så skulle vi til og dra igjen. Jeg så tilfeldigvis i kikkerten utover havet før vi skulle dra. Og da så jeg hval! Jeg begynte å løpe som en gærning ut på berget for å få sett de på litt nærere syn. Det vi fikk synet på der var lengst bort, men så ikke helt hvordan slag det var. De var ganske store! På størrelse med spermhval så det ut som. De drev og lekte utti havet. 
  Men da når vi kom ytterst på berget så vi en liten søt delfin! Den var like ved oss, men svømte etterhvert lenger ut.
  Har hørt at delfinene har drivi rundt ved Atlanterhavsveien siden Mai, og jeg håpet selvfølgelig og se dem, og det gjorde jeg! Det var helt utrolig!! Etterhvert så vi ikke delfinen noe mer, men jeg så i kikkerten på de større hvalene en stund. Da vi skulle til og gå så vi 3-4 niser også!

  Herregud, for en dag! Dere må tro jeg er helt gæren og juger, siden jeg så 3 slag hval på samme sted! Hva er sannsynligheten for det liksom? Det var jo kvelden, så kanskje de kommer mer frem da? 
  Jeg klarer ikke beskrive den følelsen, at jeg hadde en så bra dag i går. Har aldri vært lykkeligere så lenge jeg har levd!

  Det var ikke lett og få tatt bilde av de, men vi fikk noen bilder. Delfinen fikk vi ikke bilde av før den hadde svømt litt lenger ut. Flaks at vi hadde med oss kikkert!

  Her holdt de større hvalene til! Dere ser jo ikke hvalen, men den hvite vannspruten der ^^ Det er hvalen!


  Her er delfinen! Dere ser så vidt den lille finna!

  Dette var virkelig en opplevelse, siden jeg er så interessert i hval :)
  Har du sett hval før?

 • 5

  MINNERØYSA TIL KEIKO!

  I går var vi som sagt og besøkte minnerøysa til Keiko! Det var utrolig spesielt å være der, tenk at han ligger under der! Det var ganske uvirkelig og tenke på. Det var også artig og se hvor han ''bodde'' den siste tiden. Det var utrolig fint der, og mye større enn det jeg hadde forventet! 


  Her er steinen jeg skrev på! Hadde lyst til å tegne en spekkhogger på også, men jeg er ikke spesielt flink til å tegne også er det ikke så lett på en stein som er ru! 

  
  Her ''bodde'' han..

  Det betydde veldig mye for meg og dra dit. Det var første gang jeg var og besøkte minnerøysa hans. For meg betyr Keiko utrolig mye! Har alltid vært fan av han, og føler at jeg fikk et nærere forhold til han da jeg skrev særemne om han på ca. 20 sider da jeg gikk på videregående. Etter det ble det til at jeg tok tatovering av han på magen ^^

 • 1

  HALSATUR!

  Nå sitter vi på ferga fra Vestnes til Molde. Vi skal videre til Halsa for å besøke Keiko! <3 Han har minnerøysa si i Taknesbukta. Vi skal først stoppe og kjøpe sprittusj som jeg kan skrive på steinen med! Jeg aner ikke hva jeg skal skrive, men jeg finner vel på noe. Har lyst til å skrive noe som virkelig har mening i seg, ikke bare at jeg savner han og beundrer han. Vi får se hva det blir! ^^ 


  Her er et bilde av Keiko da han var i Halsa!

  Har du vært og besøkt minnerøysa til Keiko?

 • 6

  ATLANTERHAVSPARKEN!

  For noen timer siden kom vi hjem fra Atlanterhavsparken i Ålesund! Der har vi sett på forskjellige arter av fisk og pingviner. Jeg fikk lyst til å ta med meg en pingvin hjem jeg, de var så søte ^^


  Skilspadder! Åå, de var så fine!


  Tror han strekker på seg eller noe? Haha.. Skal lage et innlegg om pingvinene senere! Finner ikke kabelen til mitt kamera, så det kan ta litt tid. Har filmet noe av de også!

  Har du vært i Atlanterhavsparken?

  Husk at du kan vinne et øyenskyggepalett med 88 farger her på bloggen min! Den avsluttes den 19 Juli, alt du trenger og gjøre er å stemme på kjolen jeg har designet på nelly.com. Klikk HER for å komme til konkurranseinnlegget.

 • 2

  Moldetur!

  Nå sitter jeg, Juliane og pappa på ferja tilbake til Vestnes. Vi har vært på en liten shoppingtur i Molde! Har bare handlet litt småtterier, skal jo til Molde til uka også, da det er jazzfestival. Det var litt artig og komme tilbake til Molde igjen, jeg føler meg liksom fortsatt ganske hjemme der, selvom jeg bare bodde der ett år.

 • 2

  Nydelig natur!

  Nå har vi kommet til Møre og Romsdal fylke! det er helt nydelig her! Som hver sommer ^^ skal stoppe i åndalsnes og spise middag..

 • 3

  GAVER FRA TUNISIA!

  Da fikk jeg endelig fått lastet opp bilder ^^

  Fra forrige Søndag og til i natt har mamma, pappa og Juliane vært i Tunisia på ferie! De hadde hatt veldig fint vær og kost seg skikkelig!
  De hadde også med noen gaver til oss! Jeg fikk 2 t-skjorter, 1 skillpaddepynt og parfyme!

   
  De kjøpte med den nyeste Escada parfymen fra flyplassen!


  Diesel og en D&G t-skjorte. 


  Fikk en søt skillpadde av Juliane! Likte den utrolig godt, jeg syns skillpadder er så søte!

 • 9

  OMTALE: PIZ BUIN SELF TANNING LOTION!

  Jeg har alltid valgt å gå til solarium når jeg har trengt litt farge på kroppen. Jeg har fortsatt igjen penger på solkortet fra brun og blid, men det blir for langt å kjøre frem og tilbake til Lillestrøm bare for å sole seg. Vi har ikke vært så veldig heldig med været her i det siste, da har jeg heller ikke fått noe farge. Jeg bestemte meg for å prøve selvbruning! Jeg har faktisk aldri prøvd en sånn en som man blir brun av med en gang. 

  Jeg dro opp på Cubus og kjøpte en fra Piz Buin! Har prøvd den 3 ganger nå og må si jeg er skikkelig fornøyd! Lettere enn dette blir det ikke! Jeg peeler huden før jeg påføren den, så det blir jevnt resultat. Jeg passer på å smøre ordentlig godt ut, slik at det ikke blir skjolder. Jeg var sikker på at jeg kom til å få skjolder, men det har jeg heldigvis ikke fått!

  Piz Buin sin self tanning lotion blir du brun av innen 30 minutter. Jeg har påført den hver dag siden jeg fikk den for 3 dager siden, og har fått en kjempe fin brunfarge av den. Nå gløder huden min!  
  Den har forresten en ganske god lukt også, det lukter jo alltid litt selvbruning, men vondt lukter den ikke! 
  Husker ikke helt hvor mye jeg ga for den, men den er ganske rimelig! 

  Har du prøvd den? Hva syns du om produktet?

 • 2

  KEIKO!

  For dere som kjenner meg, veit dere at jeg elsker/elsket Keiko! Den spekkhoggeren som kom til Norge etter å ha blitt sluppet fri ved Island. Han er en kjent skuespiller i Free Willy filmene. Disse kan jeg se om og om igjen ^^ Jeg og Evelina så den senest i går. Elsker filmingen som kommer på slutten av filmen, like før rulleteksten. De har filmet ville spekkhoggere og satt på en sang av Michael Jackson.  I år skal jeg dra til Halsa, for å besøke gravrøysa hans, det gleder jeg meg til, siden jeg aldri har vært der før. Men det blir nok litt trist også.

 • 1

  VAKKER!

  Noen av dere har vel kanskje hørt om fagboken til Make Up Artist skolen ''Vakker''? Jeg kommer jo til å få denne boka når jeg begynner på skolen om litt over 1 mnd, men jeg har lånt den fra biblioteket nå! Jeg har veldig lyst til å titte litt i den før jeg begynner, da er jeg mer forberedt når skolen begynner. 

  Gleder meg til å lese den!

  

 • 1

  LOVELY SUMMER SANDAL!

  Her kommer enda en av Philipp Plein sine skatter!

  De er så tøffe! Med fargerike nagler og stener på! De finnes også i svarte, men jeg syns disse var finest! Det er bare synd de koster nesten 9 800 norske kr.

  Hva syns dere om skoene?

 • 3

  FLERE BEBISER! ^^

  For en stund siden fikk vi noen guppy-bebiser i akvariet vårt! Litt etter kom det enda et kull, så nå har vi mange småttiser! Bare håper at alle ikke blir spist av de store fiskene da ^^ Det første kullet er det bare igjen 2 fisker av, de andre ble spist.

  Nå har jeg akkurat gjort reint akvariet også, det var deilig å få det gjort. Det var på tide for å si det sånn! Jeg og Ivan gjorde det sammen, så det gikk egentlig ganske greit og fort!


  Prøvde å ta et bra bilde, men det var ikke så lett, siden de beveger på seg hele tiden ^^ Også er de jo så små!
  Gleder meg til de blir større, da får vi jo se hvilket kjønn de er og hvordan farge de får! 

  Har du fått guppy-babyer før?

 • 1

  KING WINGS CREW!

  Har akkurat sett på norske talenter nå, og fikk meg en liten overraskelse da King Wings crew kom ut på scenen! For det første var  Trond-Andrè var jo med og greier! ^^ Han var med i dansefeber 2006, og ble blandt de 12 beste! 
  For det andre, så dansa de sykt bra! De var så gode!
  De har også en egen blogg dere kan følge her

  Hva syns dere om King Wings? 

 • 16

  TILBUD OM SKOLEPLASS PÅ MAKE UP ARTIST SKOLEN!

  Jeg ble så glad da jeg åpnet brevet som lå i postkassa i dag! Jeg sendte søknaden til Make up artist skolen på Lørdag, og allerede i dag så ble jeg tilbudt skoleplass der! :) 

  Jeg er jo enda ikke helt sikker på om jeg skal takke ja, eller om jeg skal vente til jeg får svar fra Samordna opptak i Juli. Jeg har enda noen uker å tenke meg om på, skal betale depositum på 8000 kr innen 5 Mai. Jeg tror jeg kommer til å takke ja til plassen, for det er jo noe jeg virkelig har hatt lyst til lenge ^^

   

  

  

 • 4

  SOMMER!

  Nå lurer jeg på om vi rett og slett har hoppet over våren, og hoppet rett fra vinter til sommer! ^^ Det er jo så fint vær og varmt ute nå! Det er jo ikke kaldt i lufta engang! 

  Nå skal jeg straks gå i dusjen også går turen videre til Bjørkelangen, skal på et møte på jobben! Senere i dag, skal jeg ned til Løken å trene freestylejentene :)


  Savner når jeg dansa! Dette bildet er fra konkurransen jeg var med på i høst.

 • 2

  A KILLER WHALE CALLED LUNA!

  I går før jeg gikk og la meg, så jeg på en film som handler om spekkhoggeren Luna! Jeg tror det er den fineste filmen jeg har sett noen gang! Luna var en vill spekkhogger som oppsøkte kontakt hos menneskene. Han ville jo bare få seg noen nye venner og leke! :) 
  Det var mye debatter om Luna, om hva de skulle gjøre med han og at menneskene måtte prøve å ikke leke eller kose med han. Hvis de gjorde det fikk de en bot på rundt 100 000 dollar. 

  Den spesielle spekkhoggeren døde i 2006 av en tugboat(slepebåt på norsk?) Propellen på disse båtene er veldig sterke, og Luna kom inn i den og døde. En tragisk og trist måte å dø på.

  Anbefaler alle som er interessert i spekkhoggere å se denne filmen, den er så nydelig!

 • 7

  CRACKED EFFECT!

  I dag prøvde jeg meg på cracked effect fra Depend. Kjøpte en i mørk lilla da jeg var i Trondheim! Slik ble resultatet;


  Jeg brukte først en Depend nr. 222 og derretter Depend cracked effect Nr. 5005.

   Syns ikke det ble så veldig pent, men kult er det!

 • 4

  MY NEW LOVELY DRESS!

  Er helt forelsket i den nye kjolen jeg kjøpte i Trondheim! Klarer ikke vente til å bruke den! Får vel antakeligvis ikke brukt den før til sommeren, da er det noen selskaper! 
  Da jeg så den i butikken på Sorbet, så visste jeg at jeg bare måtte ha den, den er kjempe søt! :D

  Formen på kjolen ser ikke så veldig fin ut på bildet jeg har tatt, men på bilde under kan du se hvordan den sitter på! Det er nesten akkurat samme form og lengde som på kjolen min! :)

  Hva syns dere om den nye kjolen?
  Nå skal jeg gå i dusjen, så skal jeg ta meg en tur ut i det fine været! :)

 • 1

  BILDER FRA HELGEN I TRONDHEIM!

  Lørdag shoppet vi og spiste lunsj på Jordbærpikene!

  Bestilte toast, den var veldig god og så delikat ut, men skorpa var kjempe hard! På kvelden spiste vi taco og så film hjemme hos Karoline! :)

  På Søndag var vi først inne i Nidarosdomen!


  Sjekk hvor liten jeg er! ^^

  Også gikk turen til Bakklandet etter det.


  På slutten av dagen dro vi til Tyholttårnet og spiste mat og så på den fine utsikten.

  Ganske høyt! Fikk litt høydeskrekk når vi var helt der oppe ^^

  Fikk ikke noen klare utsiktsbilder av en eller annen grunn. Tok mange, men alle ble sånn som dette!

  På Mandag dro vi ned til byen i 10-tiden, siden Karoline skulle på skolen en tur. Så da gikk jeg å shoppa litt før bussen min gikk kl. 14. Kjøpte en nydelig selskapskjole(dere får se den senere)! :)

  Hadde en kjempe fin helg!

 • 0

  TRONDHEIM-OSLO!

  Nå er jeg på vei hjem! Har akkurat passert Røros faktisk :)

  Har hatt en koselig helg i Trondheim, men den gikk så altfor fort! I går var vi i Nidarosdomen, Bakklandet og Tyholttårnet. Var morro å få sett litt mer av byen! I Tyholttårnet ligger det en Egon restaurant i 2 etasjer og den øverste etasjen snurrer rundt på 1 time, slik at man får sett hele byen :) Legger ut bilder i morgen, for er jo ikke hjemme før ved midnatt i dag. Fortsatt lenge igjen!


  Fikk litt høydeskrekk når jeg var der oppe! Vi var noe og 70 meter over bakken.

 • 3

  BYTUR!

  Jeg koser meg masse her oppi Trondheim! :) I dag har jeg og Karoline vært en tur i sentrum og titta litt og shoppa. I morgen går turen til Bakklandet, Nidarosdomen og Tyholttårnet, der kan man se utover hele byen! Det jeg har shoppet kommer ut på bloggen når jeg har kommet hjem! Kan jo hende jeg shopper mer på Mandag før jeg reiser hjem ^^


  Vi spiste lunsj på Jordbærpikene! Også bare måtte jeg kjøpe jordbærmarsipanen de solgte der, de så skikkelig gode ut ^^

 • 6

  FISKENE+KATTA!

  I dag har jeg vært å kjøpt fisker til akvariet! Har kjøpt blant annet kampfisk crowntail, en malle og guppyer! :)

  Looki(hannkatten) var veldig interessert da jeg kom hjem med de i 20-tiden, og er det fortsatt. Nå har han sitti en time ved siden av akvariet og prøvd å få tak i fiskene gjennom glasset. Haha, smart! Jentepusen, Rosie har egentlig ikke brydd seg så mye, ho har ikke vært oppå der i det hele tatt ^^  Glad vi har lokk på det akvariet jeg! :)

 • 3

  JULEPYNTEN!

  Da var julepynten og juletreet på plass i stua. Alt er så koselig med jula, jeg er så glad i jula! :)
  Vi har akkurat vært hos mormor og beste og pyntet der og  spist kveldsmat med karbonader, egg og masse annet godt pålegg. Var egentlig bedt til svigers også, men er tradisjon hos mormor og beste hvert år, så da får vi dra dit i romjula :)  Hva syns dere?

  Nå skal jeg kose meg med ''Hjemme alene'' og ordne litt ting til i morgen etterpå. Kalenderluke nr. 24 kommer også etterpå, da deles det ut gavekort fra coolstuff og noe annet småtterier.

 • 2

  HAR FÅTT OPP LYSKRONA!

  Jippi, nå er lyskrona hengt opp og ordnet med strøm! :) Nå mangler det bare pærer!

  Hva syns dere?

 • 5

  90-TALLS MOTEN!

  Husker dere hvordan 90talls moten så ut? Slengbukser, bukse m/skjørt, korte topper, sikkerhetsnål-armebånd og buffalosko!

   

  Haha, tenk at det har vært mote, det ser jo helt forferdelig ut. Jeg husker jeg hadde en lyslilla/rosa slengbukse som jeg var så glad i. Også hadde jeg selvfølgelig bukse m/skjørt og sikkerhetsnål-armebånd. Jeg hadde så lyst på buffalosko, men det fikk jeg ikke.

  Hva syns du om 90-tallsmoten?

   

   

   

   

   


 • 6

  DEN NYE LYSKRONEN!

  I sta var jeg, mamma og Juliane på Aurskog for å se på en lyskrone inne på Trinita. Den var kjempe fin, så det ble bursdagsgave fra mamma og pappa! :) Gleder meg til å få hengt den opp!


  Dette er lyskronen jeg fikk! Egne bilder kommer når vi har fått hengt den opp.

   

   

   

   

   

 • 4

  KATTER OG PUSLESPILL.

  Katter og puslespill er ingen bra kombinasjon. Jeg som hadde puslet og kommet langt på puslespillet mitt, for ingen vits. Nå har jeg bare gitt opp. Det frister ikke akkurat å begynne om og om igjen.

  Kattene er jo inne på rommet der jeg har pulten min om natta. Før kom de seg opp der bare ved hjelp av stolene, men nå tror jeg de dessverre kommer opp av seg selv også. De begynner å bli større og puslespill er morro å ødelegge! Jeg veit ikke helt hva jeg skal gjøre for å holde opp med dette jeg. Kanskje kjøpe flere leker til de, for det er så kjedelig å komme inn der hver morgen og se at puslespillet bare blir mer og mer kaos!


  Rosie.


  Loki.

  De ser kanskje søte og uskyldige ut, men egentlig er de to små rakkerunger!

   

   

   

   

 • 2

  VI HAR FÅTT TO NYDELIGE KATTUNGER!

  Jeg skal ikke begynne med å skrive om hvor travelt jeg har hatt det i dag osv, føler det har stått i alle innleggene mine i det siste utenom helga.

  I sta rett etter jobb var vi hos tante og henta to nydelige kattunger, 1 gutt og 1 jente! Vi hadde egentlig planlagt å bare ha en, men Ivan sa 2 eller ingen så da blei det 2. Da får de litt selskap med hverandre. Jenta er langhåret og gutten er sånn midt i mellom ^^ 


  Det er bilder av jenta begge to, men gutten er ikke så ulik! :)

  De har ikke fått noe navn enda da. Kanskje dere har noen forslag?


 • 11

  MEG SOM HÅRMODELL

  Jeg var hårmodell for Anette i dag! :) 

  Hva syns det? Er ikke Anette flink? :)


 • 2

  BILDER FRA ALLSANG PÅ GRENSEN!

  Nå kommer resten av bildene jeg tok i går. Selvfølgelig ikke alle, men dere skal da få noen :)  Vazelina bilopphøggers!


  Her ser du bilde av Lena, Venke Knutson og vokalisten i The blacksheeps!  Måtte barre legge ved dette bilde en gang til! ^^

  Artistene som var der var Lena Meyer-Landrut, Gaute Ormåsen, Are & Odin, The blacksheeps, Venke Knutson, Vazelina bilopphøggers og Elin Gaustad fra x-faktor. Allsang på grensen går på TV2 i kveld kl.21.40! Det blir forskyva pga. fotball. Syns de heller kunne sendt den på zebra også allsang på grensen på Tv2. 


 • 9

  BILDE AV MEG & LENA MEYER-LANDRUT!

  I går når jeg var på Allsang på grensen, fikk jeg også lov til å ta et bilde sammen med Lena, men jeg måtte gjøre det raskt.
  Artistene satt å signerte autografer etter de var ferdig med å spille inn, så jeg gikk dit like etter Lena var ferdig med å synge, slik at jeg slapp å stå i lang kø. Jeg ble en av de ti første heldigvis :)

  Da jeg spurte om jeg kunne få ta et bilde sammen med ho, så det ut som ho ble litt stressa, siden det var så mange som sto i kø og ville ha autografen! Siden jeg måtte gjøre det selv, raskt og på hver vår side av bordet ble jeg ikke så veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut, men samme det, det kuleste er at jeg fikk tatt et bilde sammen med verdenskjente Lena! ^^  Var det flere som var på allsang på grensen, og fikk kapret seg et bilde sammen med Lena kanskje? :)


 • 9

  BESTE BARNEBILDE!

  Nå trenger jeg hjelp fra dere! Jeg har tenkt til å melde lillesøsteren min på ''Norges beste barnebilde'' og er usikker på hvilket bilde jeg skal velge og hva jeg skal velge etter. Kan dere hjelpe meg?


  Skal jeg velge nr. 1-2 eller 3?


 • 3

  MITT WALK IN CLOSET!

  Som jeg har fortalt dere før har jeg mitt eget lille skoskap og walk in closet. Dette er egentlig to små kott som jeg har gjort om til walk in. Det ene var det hyller i, så der har jeg valgt å satt skoene mine, mens i det andre har jeg hengt opp en gardinstang til å ha kleshengere på(den bøyer seg litt pga. kiloene som henger på, men pytt pytt).   Hva syns dere?


 • 8

  GIKK GLIPP AV SPEKKHOGGERNE I MOLDE!

  Hele den tiden jeg har bodd her oppe i Molde(siden August), har jeg drømt om og håpet at jeg en dag kunne se spekkhoggere. Det hadde betydd så mye for meg! Er mange ganger jeg står og titter ut av vinduet i håp om å få se en nise, har aldri trodd at jeg kommer til å se en spekkhogger her. Og den sjansen har jeg allerede gått glipp av! Nå fikk jeg akkurat vite av sønnen til huseierne at det hadde vært 5 spekkhoggere som hadde svømt like ved Kringstadbukta, altså rett nedenfor her jeg bor! Tenk det da, at jeg kunne gå glipp av noe sånt! Jeg er så lei meg og skuffa, at jeg gikk glipp av det jeg alltid har drømt om. 
  Sist Tirsdag var det de var her, og da lå jeg lenge i senga husker jeg, siden jeg var syk. Hadde jeg bare kunne gått ut og vært i Kringstadbukta hele dagen hadde jeg sett de! Hadde noen sagt ifra at de var her eller noe sånt, så hadde jeg tatt på meg de første klærne jeg fant og løpt ned i full fart for å se de! Utrolig kjipt at jeg ikke fikk med meg det, siden det hadde betydd så mye for meg og siden det er sjelden at det kommer spekkhoggere hit til Molde. Søren heller, der gikk den drømmen i dass..

  Jaja, jeg har veldig lyst til å dra opp til Nord-Norge i vinter for å være med på spekkhoggersafari, så håper jeg kan få mulighet/råd til å dra dit. Det koster jo litt med fly opp dit og selve opplevelsen. Hadde jeg tatt dykkersertifikatet hadde jeg kunnet sett de under vann også, noe som hadde vært utrolig spennende. Og å få til en tur til Halsa der hvor minnemerket til Keiko er, det er noe jeg bare få med meg før jeg flytter herfra!  Har du noen gang opplevd det samme? At du har drømt om å se/oppleve noe, men ikke har visst at det har vært så nært?


 • 1

  BEAUTIFUL MORNING!

  I dag gikk jeg til og fra jobben for å spare meg de 50 kr jeg bruker på buss :) Det var en helt nydelig morgen i dag, helt blå himmel og sola hadde stått opp! 
  Det er helt nydelig her oppe når det er slik vær som det har vært i dag, og enda bedre blir det når sommeren kommer!


  Her ser man ferga over til Vestnes og litt av Vestnes i bakgrunn :)


  Syns dette bilde hadde blitt ganske fint uten veien og den stolpen jeg klarte å få med i bilde. • 2

  Hyttekos!

  Som flere av dere sikkert veit har jeg vært på hytta siden Tirsdag kveld. Har lagt ut noen bilder, men ikke alle. Her kommer de :)


  Deilig påskefrokost hver dag! Med te og noen ganger egg også.

  I går(Lørdag) var det pent vær så da dro vi i bakken og sto på snowboard. Juliane begynner å bli veldig flink nå, klarte heisen ganske så mange ganger! Ho er hvertfall ingen reddhare slik som storesøsteren sin! Ho blei med på toppen av den ene bakken, det hadde nok ikke jeg tørt i begynnelsen.

  Og påskeegg blir man aldri for stor til, eller hva?

 • 4

  MY FAVORITEPLACE IN THE WORLD! <3

  Tomrefjord eller Romsdalen som jeg kaller det har alltid vært mitt yndlingssted, ikke engang Syden er bedre enn Tomrefjord! Der har jeg vært hver sommer siden jeg lå i magen til mamma utenom 1 år. Farmor og tanta til pappa kommer derfra, så vi har sommerhus der. 

  Den lukta og følelsen jeg kjenner når jeg kommer dit er helt herlig! I fjor hadde vi egentlig ikke råd til å reise pga. Kristoffers konfirmasjon og oppussing av kjøkkenet. Jeg ble kjempe deppa da jeg fikk høre det, hva skulle jeg gjøre den sommeren da liksom?
  Men siden jeg fikk lappen i Mai i fjor dro jeg og Kristoffer oppover aleine! 

  Når vi er her hver sommer pleier vi alltid å dra å shoppe i Molde under Moldejazzen, dra til Moa og Ålesund! :)
  Har så mange minner herfra og aller best er det å være her når det er varmt og bra vær!

  Huset med rød ring rundt er sommerhuset.

  Romsdalsbrus hører alltid med! Nå kan jeg heldigvis drikke den når jeg vil ^^

  Det beste bildet jeg noen gang har tatt! Det ble tatt nede ved vannet i Tomrefjord
  og er ikke redigert!

  Et annet bilde jeg liker, men det er redigert. Tatt fra kjøkkenet i sommerhuset.

  Fjorden. Molde ligger like bortafor det bakerste fjellet du ser. Helt til høyre.

  Er det ikke nydelig?


  Alltid i godt humør når jeg er i Romsdalen ^^ For to år siden husker jeg at
  jeg blei så sur! Hadde med eksen min, han var pottesur hele tiden fordi en
  jeg kjenner fra Tomrefjord sendte meg mld, ødela hele turen vett! 

  Gamle minner nede ved vannet. 

  Dette er grunnen til at jeg flyttet opp til Molde, fordi jeg elsker å være her, har alltid hatt lyst til å flytte hit helt siden jeg var liten jente! Men har innsett at 1 år er nok. Har fått litt hjemlengsel, jeg har jo trossalt både familien og kjæresten min over 50 mil unna!

  Har du et yndlingssted å være?

 • 4

  Bakken i dag!

  I dag har vi vært i slalombakken(Tusten skisenter) og stått på snowboard! :) Juliane klarte å ta heisen for første gang etter å ha gitt opp og mange tårer. Øvelse gjør mester! Ble veldig glad da jeg så ho klarte å kjøre heisen helt opp utenom å falle :D

  I dag kjørte jeg også helt opp til toppen, der var det utrolig fin utsikt fra. Bratt, men gode forhold siden det var løs snø. Og selvfølgelig knakk den ene bindinga mi da jeg klarte å tråkke på den når jeg skulle sette på meg bindingen da jeg var på toppen. Heldigvis var det den fremste, så var ikke noe problem å komme ned!


  Se så flink!


  Beautiful! <3

 • 16

  ELSKER MIN NYE KALENDER!


  Et av de fineste bildene inni kalenderen.

  Hva syns dere? • 5

  se hva mamma sendte meg i dag tidlig! Det var elg i hagen hjemme!

  579675-1-1264509254148.jpg
  Se hva mamma sendte meg i dag tidlig! Det var elg i hagen hjemme!
 • 1

  Turen til Tusten i dag!

  I dag har jeg vært på Tusten skisenter her i Molde og må si at jeg er overrasket over hvor bra bakken var! Og jeg kjørte t-heis for første gang! Det var ikke så vanskelig som jeg trodde, men det er bare litt ekkelt hvis man tråkker feil og får beinet oppå bindingen i stedet for ved siden av, da mister man jo balansen totalt. Det var også veldig fin utsikt der! Helt nydelig!!  Har dere vært i Tusten? Hva syns dere om bildene? • 8

  Pokemonkort!

  Haha, alle husker vel disse populære kortene man konkurrerte om? Det var om å gjøre å ha best og de glinsende kortene slo alltid an! 

  Jeg husker jeg og venninna mi hadde en stor perm med mange kort! Vi var vel egentlig ikke så veldig ''in'' i hvem som var best og slike ting, men vi hadde mange og satt stor pris på glinsende kort! Vi var i Danmark sammen med familiene våre for mange år siden og var i en butikk der de hadde pokemon-kort. Jeg fikk ikke lov av mamma å kjøpe kort, men vi sneik oss til kassa og kjøpte de likevel.

  Jeg aner ikke hvor permen med kortene er i nå, men lurer på om vi ga den bort til en av brødrene våres da vi ble eldre.


  Hadde dere mange pokemon-kort?
 • 12

  POG og GOGOS!

  Husker dere pog? De runde dingsene som man spilte om med noe som her slam/slammer? Det var tider det! Husker jeg hadde mange, og hadde det veldig gøy med å vinne!  Husker dere også gogos? Husker jeg hadde mange! Husker at jeg syns de som var gjennomsiktige var så kule! Jeg og venninna mi lekte mye med de!  Er det noen som ennå har pog og gogos?

 • 4

  Mine resultater fra dansinga!

  Her er mine resultater fra jeg ble litt øvet!


  2007:
  Apningscup 29 September: 2try.
  Høstmesterskapet 20 Oktober: 2try.
  Novembermesterskapet 10 November: 2 Plass!
  Skolekonkurranse 25 November: 6 Plass!
  Dancer of the year 1 Desember: Var ikke med.
  2008:
  Vintermesterskapet 9 Februar: Delt 8 Plass.
  Påskecup 8 Mars: Delt 6 Plass.
  Vårcup 12 April: Delt 7 Plass.
  NM 3&4 Mai: 4 Plass!
  Sommercup 7 Juni: 5 Plass!
  Åpningscup 13 September: 5 Plass!
  Septembermesterskapet 27 September: Delt 10 Plass.
  Høstmesterskapet 18 Oktober: Var ikke med.
  Novembermesterskapet 8 November: 6 Plass.
  (Nå kommer resultatene fra jeg ble mester)
  Dancer of the year 19&30 November: 13 Plass.
  2009:
  Vintermesterskapet 7 Februar: Var ikke med.
  Marsmesterskapet 7 Mars: 2try.
  Påskecup 28 Mars: 7 Plass!
  Aprilmesterskapet 18 April: Var ikke med.
  NM 9&10 Mai: 4 Plass!
  Sommercup 6 Juni: Delt 11 Plass. • 15

  My babies!

  Her er noen av mine søte små! Måtte ha blitsen på,  blir litt vanskelig å ta uten, de rører jo på seg hele tiden!


  Paradisfisk(han), også kalt  Macropodus opercularis. 


  Kampfisk(han), også kalt Betta Splendens crowntail.


  Hva syns dere om bebisene mine?
  Det er ikke noen som forresten er interessert i paradisfisken min? Har også ei hoe, men han jager henne hele tiden, hun tør jo ikke komme fram stakkars. Men han er helt fin mot alle de andre fiskene! De som vil kan komme å hente den i Molde, GRATIS!

 • 7

  Jeg vil bli...

  Jordmor, operasjonssykepleier, marinbiolog og stylist!

  For tiden går jeg på sykepleien, som jeg må ta før jeg kan gå videre til jordmorutdanningen, men jeg har også tenkt litt på operasjonssykepleier faktisk. Syns det ser veldig spennende ut å operere inni kroppen, men tror ikke jeg kunne vært en lege som hadde gjort det, det tror jeg ikke at jeg hadde klart hvis noe skulle gått galt. 
  Sånne yrker som sykepleier og jordmor kan du få jobb ganske mange steder, så da kan jeg bo i hjemkommunen min, samtidig som jeg har den jobben.

  Marinbiolog har jeg lyst til å bli fordi jeg har lyst til å jobbe med spekkhoggere og andre pene dyr ute i havet. Det hadde vært veldig morro å forske på spekkhoggere! Men i denne jobben, kan jeg ikke få jobb hvor jeg vil, og hvis jeg hadde blitt en marinbiolog hadde jeg vilt dratt til Amerika og jobbe der. Det blir litt for langt.

  Stylist er noe jeg lenge har hatt lyst til å bli! Jeg elsker mote og sminke, hadde vært veldig kult å sminke opp og kle opp andre! 


  Meg i øvingsavdelingen.
 • 10

  Utebilder!


  Sjekk de søte vottene mine!


  Syns isen var veldig fin faktisk!


  På vei tilbake..

  Var faktisk noen  som også badet der! Fy, det hadde ikke jeg orka, altfor kaldt for meg nå!
 • 17

  Aaron Carter- min største kjærlighet på barneskolen..

  Haha, husker jeg var forelska i han da jeg gikk på barneskolen. Alle de andre jentene i klassen syns han var stygg, mens jeg digga han!

  Husker jeg drev å skulle skrive brev til han på engelsk. Ja, nettopp, engelsk. Det kom jeg ikke særlig langt med, siden jeg nesten ikke hadde hatt engelsk da. Brevet ble egentlig aldri sendt.
  Sånn så han ut den gangen:


  Dette er vel kanskje hvordan han ser ut den dag i dag?:


  Husker dere han? • 25

  Litt om FREESTYLE/DISCOJAZZ!

  Først og fremst er dette en dans jeg får helt gåsehud av når jeg ser virkelig dyktige danser og hører den riktige sangen!

  Freestyle/discojazz er en idrett som kom til Norge for ca. 20 år siden. Er en veldig populær dansestil som er god trening, morro og raskt! Det jeg syns er artig er alle konkurransene, bruke drakta og sminke meg(der er det aldri en grense på hvor mye sminke du skal bruke, du skal synes på dansegulvet!). 

  Det er en hard, men morsom og spennende dansestil! Den er delt opp i 

  Rekrutt: Dette er det nivået man begynner på så lenge det ikke er nybegynners- klasser på en konkurranse. Her danser man med vanlige treningsklær. 

  Litt øvet: Her må man samle opp 7 poeng for å komme opp i(poengene kommer jeg tilbake til). Her har du lov til å bruke drakt, men uten glitter, stener og stas! Men du har lov til å ha belter, bånd og frynser om du måtte ønske det! 

  Mester: Her må du ha 14 poeng for å komme opp til. Nå kan du ha drakt med swarovski-stener, paljetter og det dill-dallet du måtte ønske, men det er ikke pent med FOR mye. 

  Champ/elite: Her må man ha samlet opp hele 21 poeng for å komme opp til! Det er samme bruk av drakter som i mester.

  Igjen deles disse opp i aldersgruppe innenfor hvert nivå. 

  Poengene: Poengene får man ved å komme på 1-6 plass. Man får 7 poeng hvis man kommer på 1.plass, 2.plass gir 5 poeng, 3.plass gir 4 poeng, 4.plass gir 3 poeng, 5.plass gir 2 poeng og 6.plass gir 1 poeng! Når du har oppnådd så mange poengene du må ha for å komme opp i neste nivå, så stilles poengene tilbake til 0.

  Det som er mest vanlig på konkurranser er å danse singel, dobbel og slow, men også noen ganger trio!
  Singel, dobbel og trio er vanlig(altså rask freestyle), men bare med seg selv i singel, to i dobbel og 3 i trio som danser sammen. I slow er det en som danser og det er en blanding av balett og latin, man har ofte med elegante bevegelser og strekker skikkelig ut. 

  Mitt tips til alle freestyledansere der ute: Tren masse, mange dager i uken! Privattimer er også en god ting hvis du vil fikse på dansen eller syns den selv er dårlig eller er lei! 

  Sett deg et mål du skal nå og vær innstilt på at du skal klare det innen en bestemt dato.

  Øvelse gjør mester!


  Meg i min elskbare drakt! <3


  I farta!


  Her ser dere hvor mye sminker vi bruker! eller jeg da.. Mange som bruker
  mye mer enn jeg gjør også, og tar selvbruning til 1000! jeg har aldri tatt meg
  råd til å gå til solstudio og bli sprayet.  • 2

  Freestyle/discojazz


  Elsker denne videoen! Danserne i den er så dyktige! Er også dritkult på begynnelsen når ho tar salto mange ganger!

  Jeg har bestemt meg for å begynne å danse igjen, men ikke på et studio, men for meg selv, velger den billige måten! Får ikke vært med på konkurranser uansett, siden de ikke har freestyle her i Molde, men jeg skal da klare å komme i form igjen så jeg kommer knallhardt tilbake til høsten igjen!! Jeg savner drakta, jeg savner å sminke meg til konkurranser og tro det eller ei, men jeg savner nervene også! 

  Noen flere her som driver med freestyle? • 2

  Masse snø!

  Herregud, så mye snø det har kommet i Molde siden sist jeg var her! Var ikke måka når jeg kom fram heller, så gikk med snø opp til langt opp på låret! Uff, var et slit med to tunge kofferter og en bag. Samtidig var jeg sliten, sulten og tørst, hjalp ikke så mye det heller akkurat.

  Bussturen var veldig slitsom! Trur jeg bare skal ta fly fremover gitt. Tar 8 timer mindre!


  Så mye snø har det kommet! Syns ikke at det er veldig mye på bildet, men dere skulle sett hvor langt ned jeg var når jeg gikk i snøen!


  En stor kopp med varm te er alltid godt i disse kalde vintertider!
 • 14

  Anatomi..

  Akkurat spist middag:


  Spaghetti bolognese og cola!


  Nå er det anatomilesing igjen! Har eksamen på Fredag! Er som å lære seg et helt nytt språk. 
 • 11

  Godt nytt år!

  Har dere hatt et fint år?

  Muligheter for et nytt, herlig år! :D

  Godt nytt år alle sammen!


  Tatt i Barcelona.
 • 7

  Golden love!

  Disse har jeg ønsket meg lenge og vurderer sterkt å kjøpe dem etter jeg har fått stipendet mitt i Januar! Da får jeg 17000 kr! Det blir deilig, men jeg må spare til London-turen også!
  Er ikke disse nydelige?

 • 7

  Victoria's secret fashion show 2009!

  Noen som så på dette?

  Det var utrolig mye kult der også så mange pene modeller da! Får nesten lyst til å prøve meg som catwalkmodell selv! Ser skikkelig morsomt ut å bli kledd opp, sminka og bli dolla med! Minner nesten litt om dansekonkurranse, bare at man ordner seg selv!

 • 8

  Snowshow 2010!

  Snowshow er norges største vinterevent! Man får gratis heiskort hvis man laster det ned fra www.snowshow.no.
  På snowshow kan man også være med på kule konkurranser og få gratis snacks og drikke.


  Den 15 Januar begynner de i Grong skisenter(ligger mellom Trondheim og Mosjøen)
  16 Januar: Vassfjellet(15 min fra Trondheim)
  22 Januar: Svarstad(Tryvann? Oslo)
  23 Januar: Oslo skisenter
  27 Januar: Hafjell(Lillehammer)
  29 Januar: Kongsberg
  30 Januar: Varingskollen(Rælingen)
  5 Februar: Voss/Myrdalen
  6 Februar: Ålsheia(Stavanger?)

  Noen som skal på snowshow 2010?
  Det har jeg veldig lyst til! Enten dra til Tryvann eller Varingskollen, hadde vært veldig gøy! :) • 15

  Smykker fra Cocoo.se!

  Har funnet en svensk smykkeside som jeg har falt helt for! Jeg har bestilt 2 ting derfra før som jeg er veldig fornøyd med! Er både mange supersøte og tøffe smykker der!  Bamsekjedet og naglearmbåndet bestilte jeg.


  Jeg har blitt helt forelska i smykkene hennes! Hva syns dere?

  Besøk www.Cocoo.se for å se flere smykker!


 • 4

  God Jul!

  Ja, nå har dagen kommet! :D Er det flere enn bare meg som sto opp tidlig for å se på julemorgen?^^ Jeg sto faktisk opp 10 over 7 for å rekke å dusje før det begynte ^^ Men likte bedre sånn som det var før! Med Nissa og Elisabeth.

  God Jul alle sammen! Håper dere får en kjempe fin dag! :D • 3

  Wish me good luck!

  I morgen skal jeg ta eksamen på nytt, som jeg ikke klarte for en uke siden. Da kom jeg opp i blodtrykksmåling, puls, respirasjon og masse annet, håper ikke på å komme opp i det nok en gang, men nå føler jeg at jeg kan det mer enn det jeg gjorde! Var det faglige jeg strøyk på. Jeg håper jeg får sengereing i morgen! Det er ikke så værst! :)


  Bildet ble tatt forrige Torsdag, da vi var i øvingsavdelingen å øvde til eksamen!
 • 5

  Tassen!  Tassen er altså navnet på den lille hamsteren til søstra mi! 


  Er den ikke søt?^^
 • 6

  Hva står ATF for?

  Haha, måtte bare dele denne med dere når jeg leste den:

  En mann om bord på et fly måtte så veldig på do og fikk lov til å gå på dametoalettet.
  Men han måtte love flyvertinnen ikke å trykke på noen av knappene der inne! Han satte seg og så på de 4 knappene og kunne ikke dy seg.
  Han trykte på den 1. knappen som det stod V V på.
  Da kom det varmt vann og vasket han. 
  Han trykket derretter på knappen som det stod VL på, da kom det varm luft og tørket han.
  Så trykket han på den tredje som det stod P på, da kom det pudder og pudret han.
  På den fjerde stod det ATF på. Han var så nysgjerrig at han trykket på den også.

  Neste dag våknet han på sykehuset!
  Han spurte hva som hadde hendt.
  Sykepleieren svarte: "Du trykket på ATF- knappen, ATF står for Automatisk Tampong Fjerner"


 • 5

  Best baby laugh!

  Haha, denne her var morsom ^^ Latteren er faktisk ekte!


 • 3

  Hjem ^^

  Sorry for lite blogging de to siste dagene, men jeg har vært ganske opptatt med eksamen, som jeg uheldigvis må ta på nytt igjen på Torsdag :/ 

  Sitter nå på flyplassen på Molde og venter på flyet til Oslo :) Blir godt å komme hjem! Jeg som håpa på juleferie, men fordi jeg trakk en teit oppgave så fikk jeg ikke det.. Jeg trakk oppgave om blodtrykk, puls, temperatur, respirasjon og thorax og fowlersleie. Det var greit å gjøre det, men da jeg skulle forklare ting og huske hva normalpuls, normalt blodtrykk og andre ord, så gikk det ganske så skeis! Men men, får bare øve masse og håpe at jeg klarer det på Torsdag :)

  Jeg kommer til å legge ut vinneren av luke nr. 10 og 11 sammen, siden jeg har vært ganske busy i dag.

  Hva har dere gjort i dag? Har dere juleferie? :)

  cutestrats1336717443

 • 11

  Jeg ligger på topplista!

  Så over på stjerneskuddlista nå, og så at jeg lå på 14 plass! Trur det er første gangen jeg har liggi på topplista! :)

  topplistenk

  Har dere vært på topplisten før?
 • 7

  Hvis jeg hadde vært med i en missekonkurranse...

  skulle jeg IKKE sagt ''worldpeace''(som de fleste sier, i følge tv, gud veit hvordan det er i virkeligheten).

  Men jeg skulle nemlig tatt opp en veldig viktig sak! Den er veldig viktig for meg og sikkert også alle andre dyreelskere her i verden! Nemlig å befri spekkhoggerne fra fornøyelsesparker.

  Jeg er vel både i mot og for spekkhoggere i fangenskap. Kan vel ikke akkurat si jeg er for,men det er fordi jeg en gang i mitt liv har lyst til å dra å se et spekkhoggershow selvom jeg ikke støtter de som driver med fangenskap av spekkhoggere! 
  Jeg er i mot det fordi hvalene ikke har det bra der. De har dårlige vannforhold, liten plass og de kunne blitt eldre hvis de hadde levd utenfor fangenskap!

  Hva mener dere? Veit dere mye om spekkhoggere og fangenskap egentlig?

  willy


  Det var først året etter den første Free Willy filmen kom ut at folk ble sjokkert over hvordan Keiko egentlig hadde det. Dette var pga. en artikkel som ble skrevet om forholdene han hadde i Mexico. Det ble stiftet et slags fond/gruppe for Keiko som het ''Free Willy/Keiko foundation''. De fikk inn massevis av penger! Disse pengene ble etterhvert brukt til å befri Keiko. Dette så ut til å gå bra i begynnelsen, men så kom han til Norge til folkene igjen og var i rampelyset nok en gang. Han var for avhengig av menneskene. Han døde faktisk av lungebetennelse! Men han var nok også veldig sliten og ødelagt etter alle årene i fangenskap.

  Jeg tenkte kanskje å legge ut hele historien om Keiko, hva tenker dere om det? 
 • 21

  Julebrudekjole!

  201490671

  Er ikke denne bare helt nydelig? :D
  Hvis jeg noen gang kommer til å gifte meg rundt juletider skal jeg garantert ha denne!
 • 22

  Marilyn Monroe drakta mi <3

  Jeg savner å danse. Savner å danse i dansedrakten min. Jeg var mester, men nå er jeg ikke i nærheten av det nivået jeg var. Jeg tror jeg kom til semifinalen alle gangene i mester utenom 1 eller 2 ganger :)

  Det jeg savner mest med dansinga er jo selvfølgelig å bruke drakta,  men også sånn som hjertet hopper når de leser opp nr i den gruppa du er i! Det er en spenning som ikke går an å forklare engang! Det kiler i magen. 

  dsc0735

  dsc06671
  Marilyn Monroe sitter på siden av hoften.

  Husker første gangen jeg fikk øye på denne drakta. jeg ble helt betatt av drakta med en gang og tenkte at når jeg blir mester vil jeg ha den!(hvis ho som hadde den skulle selge den)
  Sommeren 2008 fikk jeg vite at drakta skulle selges og jeg spurte henne som hadde den om ho fortsatt hadde den. Den var solgt til ei jeg dansa sammen med. Men ho fikk en annen drakt som ho hadde hatt lyst på lenge, så da solgte ho meg drakta igjen til 5500 kr! Dette ble årets bursdagsgave fra Mamma og Pappa :) Gjett om jeg ble glad for at jeg fikk den! Jeg var enda litt øvet da jeg kjøpte den, men tror første gang jeg danset med den var Desember 2008!

  meg 6

  n855070596493521689951
  Liker dette bilde fordi da ser man litt mer om hvordan drakta ser ut i virkeligheten, siden den glitrer!


  Hva syns dere om den? Flere her som danser freestyle?
 • 3

  Oi, sjekk dette!

  urbanforest3

  Dette er fremtidens bygning som skal stå ferdig i Kina i 2013!
  Bygningen er inspirert av naturen og er veldig åpen som dere sikkert ser.
  Det er over 70 etasjer!

  last

  Hadde du turt å gå opp i den bygningen? • 20

  Vil du ha Nissa og Elisabeth tilbake i Julemorgen?

  Er det flere enn bare meg som skulle ønske Nissa og Elisabeth fortsatt var programledere for julemorgen?

  Jeg hørte akkurat på sangen dems, og kom i skikkelig julehumør! :) Det julemorgen som går på tv nå, er skikkelig dårlig!
  Det handler jo nesten bare om jul kun på julaften! Når de har startet programmet litt før jul er det vanlig barne tv som går, som ikke har noe med jul i seg å gjøre.

  Husker alltid Elisabeth og Nissa kledde seg i juleklær hver dag :) Men de som er nå, de har på seg vanlige klær, som man ikke får stemning av i det hele tatt.

  Jeg har sendt mail til NRK om dette, så da får man se hva svaret blir.

  Er forresten laget en facebook-gruppe til de som vil ha tilbake Nissa og Elisabeth i julemorgen! Håper flere vil melde seg inn, så kanskje NRK, kan infri ønsket vårt :)

  Trykk på denne linken for å komme til facebookgruppen: http://www.facebook.com/group.php?gid=6030189982&ref=ts

  14228756img4228748
 • 10

  Noen gang sett et juletre av papir?

  Jeg kom over noen bilder på www.weheartit.com. Der har de skikkelig mye fine bilder!
  Jeg søkte på Christmas og fant disse:

  3067120707stackedtreesxllarge

  glitterynewspapertreelarge

  Det ser ut som det er laget av papp og papir, gjør det ikke?
 • 11

  Julekalender opp igjennom åra.

  Husker dere hva som har vært på julekalender fra andre år?
  Her kommer listen:

  1979, 1981 og 1984: Jul i skomakergata på NRK

  1986: Teodors julekalender på NRK

  1987: Portveien på NRK

  1988: Jul i skomakergata på NRK

  1989: Vertshuset den gyldne hale på NRK. Dette veit ikke jeg helt hva er, siden denne gikk året før jeg ble født, men var visst en julekalender med tegnespråk. Den hadde også tale.

  1990: Portveien på NRK

  1991: Teodors julekalender på NRK

  1992: Jul på Sesam Stasjon på NRK

  1993: Jul i skomakergata på NRK

  1994: Vertshuset den gyldne hale på NRK og The julekalender på TV2. 

  1995: Amalies jul på NRK og Julefergå på TV2.

  1996: Jul på Sesam stasjon på NRK og The julekalender på TV2.

  1997: Amalies jul på NRK

  1998: Jul i somakergata på NRK og Julefergå på TV2.

  1999: Jul i blåfjell på NRK

  2000: Amalies jul på NRK og Vazelina hjulkalender på TV2

  2001: Jul i blåfjell på NRK, Olsenbandens første kupp jr. på TV2 og Nissene på låven på TVNORGE

  2002: Jul på månetoppen på NRK og Vazelina hjulkalender på TV2

  2003: Jul i skomakergata på NRK, The julekalender på TV2 og Nissene på låven på TVNORGE

  2004: Jul i blåfjell på NRK, Olsenbandens første kupp jr. på TV2 og Ungkarsnissen på TVNORGE

  2005: Jul på månetoppen på NRK, Vazelina hjulkalender på TV2 og Nissene på låven på TVNORGE

  2006: Jul i svingen på NRK, Jul i Valhall på TV2 og Jul i tøyengata på TVNORGE

  2007: Barnas superjul på NRK, Olsenbandens første kupp jr. på TV2 og Nissene på låven på TVNORGE

  2008: Barnas jul på NRK og The julekalender på TV2.

  2009: I år kommer Jul i Svingen på NRK og Vazelina hjulkalender på TV2!


  133671

 • 3

  Dagens lille innkjøp til 100 kr ^^

  mous00120006l


  Er ikke denne søt? :D

 • 4

  Undervannshotell!

  undervannshotell p fiji poseidon resort

  Er ikke dette hotellrommet bare helt nydelig?

  Tenk å hatt et sånt hotellrom ^^ Er et av de dyreste rommene i verden, men fint er det!
  Og ligger på Fiji! • hits