Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg -
Hjem Add Om meg Kontakt

5

GÅRSDAGENS FARGERIKE MAKEUP

Her er sminken jeg hadde på jobb i går. Jeg elsker kombinasjonen av grønt og gult, også er jeg jo veldig glad i lilla, så da ble det en look med det. Har også hatt på meg løsvipper for engangs skyld! Jeg har alltid syns at løsvipper på mine øyne blir så dramatiske uansett hvordan lengde de har, men i går klippet jeg de i to, da ble de mye finere og de ble mer tilpasset min øyeform. Hva syns dere?

 • 3

  NYX MATTE LIPCREAM

  Jeg har fått en ny favoritt i sminkesamlingen min, matte lipcream fra NYX. Siden mange nettbutikker var utsolgt for de fargene jeg ville ha, så tok jeg sjansen og bestilte fra ebay. 

  Jeg er superfornøyd! Jeg liker egentlig ikke å bruke matt leppestift fordi det føles så tørt ut, men disse er fløyelsmyke å ha på! Det er som en lipgloss når du påfører, men den blir matt når den tørker. Anbefaler heller denne istedet for å bruke en vanlig leppestift til dere som har tørre lepper.

  Fargene jeg bestilte var Antwerp og Zurich.

 • 3

  TODAYS LOOK-PURPLE EYELINER!

  Her har jeg prøvd meg frem med MAC Pearlglide i fargen ''designer purple'' og med Mineralize eyeshadow ''Young punk''! Elsker å bruke de to sammen, det gir en fantastisk glitrende lillafarge! Jeg anbefaler å bruke alle mineralize fargene med en eyeliner under, da får man en veldig sterk og fin farge. 

 • 0

  Fedora Mineral Powder!

  Jeg har som sagt vært så heldig at jeg har fått prøve noen produkter fra Fedora Minerals! Nå har jeg testet ut det løse mineralpudderet som kommer i en søt liten krukke.

  Denne kommer i 8 forskjellige farger, så her er det nok farger til at det kan passe til de fleste! I tillegg er det solbeskyttelse med solfaktor 20 og beskytter mot både UVA og UVB stråler. Den holder opptil 40 minutter hvis du er i kontakt med vann. Den inneholder lysreflekterende egenskaper som gjør at fine linjer ikke synes så godt. 

  Mineralpudderet er veldig rent, siden det kun er lagd av mineraler. Den inneholder ikke oljer, talkum, kjemiske farger eller parabener. Denne passer til alle hudtyper, til og med de med sensitiv hud. 

  I begynnelsen syns jeg den var litt vanskelig å bruke fordi det kom så lite produkt ut på svampen som hører med, men etterhvert ble jeg mer og mer komfortabel med å bruke den. Pudderet gir et veldig naturlig resultat som lett jevner ut hudtonen. Fargen tilpasser seg også til hudfargen din, når den smelter inn i huden. 


  Når man skal påføre mineralpudderet, skal du ''dytte'' på pudderet først også stryke lett over med svampen etter på. Pass på å ikke vær for harhendt, da kan svampen bli ødelagt.
  Det er også et trekk utenpå svampen, slik at det lett går an å vaske den. 

  Alt i alt er jeg veldig fornøyd, men hvis du er er vant til å dekke over mye, bør du nok gå for en annen mineralfoundation, fordi denne jevner mest ut hudtonen. 

  Har du prøvd Fedora Minerals?

 • 3

  MY FAVORITE MAKE-UP LOOK!

  Elsker disse fargene på øyenskyggen, har begynt å bruke det ganske ofte. Dette er jo perfekte sommerfarger! :)

  Har dere lyst til å se en tutorial på hvordan jeg gjør denne looken?

 • 4

  BEAUTY AWARDS!

  Heisann! Nå er jeg på vei til Oslo for å være med på Cosmopolitan beauty awards! Jeg skal dit sammen med Camilla og Natasha, gleder meg! :)

 • 1

  WISH- MAC DAPHNE GUINNESS BLUSH OMBRE!

  De ser så herlige ut! Jeg får skikkelig sommerfølelse av disse blushene! 


  De finnes i fargene Vintage Grape & Azalea blossom.


  Du får kjøpt de med 10% avslag hos britique.com

  esc2vinnik
 • Stikkord:
  10

  FOTOSHOOT!

  For ikke så lenge siden var jeg å sminket på fotoshoot med fotograf Isabel Sancho og modell Camilla Monsen. Slik ble resultatet!

 • 13

  MAKE UP LOOK- BLUE OCEAN!

  Produkter:

  Make Up Forever Waterproof cream color  #21 Turquoise.
  Sleek Makeup i-Divine Palette  #Sunset.
  GOSH eyeliner.
  Isadora Build-Up Mascara Extra Volum.

 • 10

  MINE SLEEK PALETTER!

  Har funnet ut at jeg faktisk har kommet til 17 øyenskyggepaletter fra Sleek Makeup! Det dumme er at det ikke finnes større paletter, det hadde kommet utrolig godt med! :)


  Får aldri nok av Sleek sine øyenskyggepaletter, de er utrolig gode og har mange fine farger! ^^

  Har du prøvd ut Sleek sine paletter?

  escvinn2rr
 • Stikkord:
  16

  WINTER WONDERLAND!

  Hadde en herlig dag i går! Begynte med at jeg sto opp kl. 6 på en Lørdag, begynte å fikse hår og sminke og derretter dro jeg til Lillestrøm for å møte Thomas! Vi tok bilder med meg som modell og hadde som tema vinterlook! Har alltid hatt lyst til å ta noen sånne bilder, håper jeg kan få til flere sånne shoots fremover også, mens det enda er snø! :)


  Foto: Thomas Sandmoen.
  Fotoassistent: Kolbjørn Voll Hjelmerud.

  Hva syns dere om bildene? Flere kommer etterhvert!

 • 20

  FOTOSHOOT I OSLO!

  I dag var jeg med ut på Ulvøya på fotoshoot med Thomas, Danny, Ida og Dorthe. Thomas er en god kompis av meg, så det var veldig artig å jobbe med han for første gang :) Vi kommer til å jobbe mye med spennende prosjekter fremover!  Modell nr.1: Dorthe Reinstad Trollerud.
  Modell 2: Ida Marie Thoen.
  Fotografer: Thomas Sandmoen og Danny Bravo.

  Det finnes forresten også en liten filmsnutt fra fotoshooten, der du ser sminken, stedet og noen bilder :)  Hva syns dere?

 • 4

  JULESMINKE-STEG FOR STEG!

  Nå har det kommet ut et nytt blogginnlegg på Strømmen Storsenter sin blogg!

  Denne gangen har jeg lagd en look som passer til julen, med steg for steg hvordan du kan legge øyesminken. Jeg har brukt produkter fra The Body Shop sin fine vinterkolleksjon! Klikk her for å lese det nye innlegget :) 


  Slik ser resultatet ut! Gi meg gjerne tilbakemeldinger på hvordan dere syns bloggposten var.

 • 4

  Orange & Blue

  Her kommer en fashion look jeg gjorde på meg selv forrige uke når jeg var på skolen! Syns det ble ganske kult, men det er vanskelig å få slike ting symmetriske.

  Hva syns dere?

 • 2

  MAKE UP LOOK- ORANGE&PURPLE

  For en stund siden så lagde jeg denne looken her. Jeg har bare brukt produkter fra Make Up Store!
  Jeg syns fargene ble ganske fine sammen, men dette er en look som passer bedre til en fargerik kveldssminke ^^ 


  Elsker den glittereyelineren fra MUS!

  Hva syns dere?

 • 5

  THE BEST GLITTER EYELINERS!

  Da jeg hadde oppdrag på Make Up Store på byporten, så måtte jeg ha meg noen av glitter eyelinerne! De var utrolig gode, og ga mye glitter! Legger ut swatches og omtale på bloggen senere!  Noen andre som har prøvd de?

 • 4

  MARITHA- SMOKEY EYES!

  Har akkurat kommet hjem fra Maritha! Jeg valgte å legge lilla smokey eyes! :)  Jeg ser nå at jeg kunne duset ut skyggen litt mer ut og oppover, men det er en øvesak! ^^ Ble veldig fornøyd med fargene!

 • 8

  GLO MINERALS REDNESS RELIEF!

  For et par uker siden, så kjøpte jeg dette fantastiske pudderet fra Glo minerals! Dette er et kjempe bra pudder for dere som er plaget med røde områder på huden. Pudderet har en gulgrønn farge som dekker veldig godt over de røde partiene på huden. Jeg ble veldig overrasket over hvor bra den var.   Jeg kjøpte min gjennom skolen, men du kan også kjøpe den på Coverbrands, Makestyle og hjemmesiden til Glo Minerals!

  Husk og ikke ta på for mye av gangen, da kan det fort se veldig mye ut og bli grått.

  Har du prøvd denne? Hva er din mening om produktet?

  maxsample
 • Stikkord:
  1

  HUDPLEIE TIPS!

  • Hvis du er rød i huden eller har sprengte blodkar kan du velge å bruke en grønn primer under foundationen. Grønt er kontrastfargen til rødt, så dermed blir det røde dempet!
  • Hvis du f.eks har eksem, psoriasis eller har tørr og sart hud, er det veldig viktig å finne produkter som ikke inneholder alkohol! Det er mange produkter der ute som inneholder alkohol, det tørker ut huden din enda mer!
  • Peel huden forsiktig et par ganger i uka. Da får du fjernet de døde hudcellene som tetter porene. Anbefaler ikke å peele mer en 2 ganger i uka, huden kan fort bli rød!
  • Det mange har som uvane(også jeg har det som en uvane selv) er å ta seg selv i ansiktet uten å ha vasket hendene først. Det er under neglene vi har mest bakterier! 
  • Hvis du har fått medisiner eller A-vitaminsyre krem mot acne fra legen, bør du unngå alt av eksfoliering(altså fjerning av de eldste døde hudcellene på huden din), som f.eks peeling og voksing. 
  • Velg heller produkter som inneholder baseoljer, ikke mineraloljer. Mineraloljene er utvunnet av råolje/petroleum olje. Mineraloljer trekker ikke så mye igjennom huden, de legger seg bare som et lag oppå huden. Baseoljer trekkes inn i huden og renser mer nøye! 

  Dette er noe av det vi har lært om på skolen hittil! Har lært masse mer også, men her har dere noen enkle tips! Dere får bare spørre om dere lurer på noe mer, så skal jeg svare så godt jeg kan!

  Har forresten ikke fått sminkekofferten ennå, får den antakeligvis på Mandag, så dere skal da få se den når jeg får den ^^

 • 10

  NYE BARRY M EYESHADOWS!

  Da jeg var i Molde kjøpte jeg meg 2 nye Barry M øyenskygger! Er utrolig fornøyd med de, og har brukt de egentlig hver gang jeg har brukt øyenskygge siden jeg kjøpte de! ^^


  Fargene er nr. 33 & 96.

  Jeg syns 33 er best og bruke fordi den er litt mer naturlig enn den gule gullfargen. 

  Her har jeg brukt nr. 33 sammen med en matt brun farge. Dette blir naturlig og enkelt! 

  Har du noen tips til andre fine øyenskygger fra Barry M?

 • 2

  SLEEK MAKEUP- MONACO!

  For en liten stund tilbake kjøpte jeg mitt femtende palett fra Sleek makeup! Det heter Monaco :) Dette er som alle de andre palettene jeg har skrevet om, så gjør ikke noen ordentlig omtale, siden jeg har skrevet det på de andre innleggene på alle palettene. Sleek palettene er som vanlig i freshe farger, gode pigmenterte og gode og jobbe med! 

  Anbefaler alle virkelig å prøve ut Sleek palettene!


  Se på den grønne og lilla shimmerfargene, de er så nydelige! :)

 • 3

  NYX NUDE ON NUDE PALETTE!

  Forrige uke mottok jeg dette fine palettet i posten! :)
  Det er et nytt palett fra NYX som heter Nude on Nude, det ligner veldig på Urban decay sitt naked palette! Jeg har ikke råd til å kjøpe det, så da ble det dette palettet fra NYX da ^^
  NYX sine øyenskygger er som vanlig utrolig gode! Det var leppefargene også!  Dette palettet kommer nok til å bli brukt ganske mye!
  Palettet er kjøpt på Ebay!
  Har du prøvd det? 

 • 2

  SIGMA E25 BLENDING BRUSH!

  For en stund siden mottok jeg Sigma E25 i posten fra Sigma. 
  Dette er en kost for å duse ut øyenskyggen, slik at du ikke får harde kanter på øyenskyggen. Jeg elsker E25, jeg syns den til og med er bedre enn MAC 217! Jeg syns kosten fra Sigma har en perfekt størrelse for mine øyne, slik at det blir et bra resultat når jeg duser ut øyenskyggen. Sigma E25 er litt mindre enn MAC 217, så den er enklere å jobbe med.

  Anbefaler alle å ha en slik kost, for å få den perfekte øyenskyggen! Blending brush er et must for å få bra resultat! Dere kan kjøpe kosten her.


 • 0

  MINE MUS(MAKE UP STORE) PRODUKTER!

  Nå begynner jeg å få en liten samling av Make Up Store produkter ^^ Gleder meg til å få flere etterhvert! Elsker Make up store sine produkter! Eller øyenskygger får jeg vel heller si, har jo bare testet øyenskyggene dems. På tide å prøve noe annet fra MUS kanskje?:)


  Helt til venstre ser du Studio foundation i fargen Cream. Øverst ser dere alle Microshadows i fargene Powdery nut, cookie, eclipse & flamenco. Den gule er Cybershadow i fargen ra. Eyedusts i fargene perfect, empire & carat. Også har jeg jo den blend & fix basen :)

 • 19

  MAKEUP ARTIST SKOLEN 2011/12!

  Som jeg har skrevet i et innlegg før, så har jeg kommet inn på Makeup artist skolen i Oslo(også kjent som Imageakademiet). Jeg bestemte meg og betalte inn depositumet til skolen, så nå begynner jeg der til høsten!

  Dette er noe jeg har veldig veldig lyst til, så det hjelper ikke akkurat å tenke på hva som er mest fornuftig da.
  Det hadde jo vært mest fornuftig å fortsatt på sykepleien eller tatt en annen ''høyere'' utdannelse, men make-up er noe jeg virkelig brenner for! Og kanskje jeg kan ta frisør etterpå for å få en sikrere jobb? Eller så har jeg tenkt på å ta en høyere utdanning etter dette året hvis jeg ikke er heldig og får en fast jobb! :)

  Jeg gleder meg som en liten unge til å bli student hos Makeup artist skolen :D


 • 3

  SIGMA F80- FLAT TOP SYNTHETIC KABUKI!

  For noen dager siden mottok jeg denne F80 kosten i posten fra Sigma! Den er altså så bra, jeg elsker den!
  Jeg har prøvd mange forskjellige koster å legge solpudder og blush med, men har ikke funnet noen jeg virkelig har likt. Jeg ble glad da jeg fikk prøve denne vidunderkosten. Kosten er perfekt på alle mulige måter!

  Børsten er kjempe myk og god. Den tar også til seg mye produkt om gangen, så vær forsiktig når du skal bruke den til solpudder/blush. Jeg pleier å bare ha på bittelitt og heller påføre mer hvis det ble for lite. 
  Anbefaler alle å ha en slik kost som dette! Det er jo et must å ha gode koster, slik at sminken ser bra ut :)  


  Sigma F80 kan dere få kjøpt HER. Søk på F80 i søkefeltet til venstre hvis du kun vil ha denne kosten. Sigma har også veldig mange andre bra koster! Det er akkurat som MAC bare at det er mye billigere! 

  Har du handlet fra Sigma før?

 • 4

  SLEEK MAKEUP-CURIOUS PALETTE!


  Første rad med blitz.

  Uten blitz.


  Andre rad blitz.


  Uten blitz.

  Dette har blitt en av mine favoritter av sleek palettene jeg har! Fargene er kjempe nydelige, liker spesielt den gule! Den gule er veldig godt pigmentert og har glitter i seg, noe som gjør den enda finere! :)

 • 3

  SLEEK MAKEUP-SAFARI

  Fikk et nytt sleek palett i posten for noen dager siden! Mange forskjellig fine farger :)


  Med blitz.


  Uten blitz.


  Med blitz.


  Uten blitz.

  Alle fargene er veldig gode og godt pigmentert! :)

 • 2

  BAHAMA MAMA!  Kjøpte dette solpudderet på ebay for ikke så lenge siden! Dette er et matt solpudder som er perfekt til å legge skygger med! :)

  Love it! 

 • 5

  2 NYE SLEEK PALETTES!

  I går mottok jeg 2 nye sleek makeup paletter i posten! Jippi ^^ Nå har jeg 12 stk! 


  Safari!


  Curious.

  Jeg gleder meg masse til å teste de ut! Regner nok med at de er like gode som de andre jeg har fra før av ^^
  Når jeg handler sleek makeup paletter handler jeg stort sett fra selgeren; Lindas-cosmetic-corner. Denne selgeren leverer på kort tid og er veldig lett å spørre om ting, hvis du lurer på noe.

  Har du noen paletter fra Sleek Makeup?

 • 7

  SLEEK MAKEUP- GOOD GIRL PALETTE!

  For ikke så lenge siden mottok jeg nok et sleek palett i posten. Elsker palettene! Nå er jeg vel snart oppe i 10 stk tror jeg. Good girl er et palett med mange søte farger som dere ser på bildene under ^^  Fargene er (som alltid) veldig godt pigmentert! Jeg syns stort sett alle øyenskyggepalettene til sleek makeup er det! Lette å jobbe med er de også.

 • 9

  BARRY M DAZZLE DUST!

  Er veldig fornøyd med øyenskyggene jeg kjøpte i går! Har alltid ønsket meg disse, men måtte begrense meg litt, så jeg kjøpte bare 2.
  Love it!


  Med blitz!


  Uten blitz.

  Jeg er veldig fornøyd! Elsker de fine fargene og skulle gjerne hatt flere Barry M dazzle dust(det blir flere senere^^).
  Øyenskyggene var veldig gode å jobbe med, man trenger jo bare bitte litt på kosten for at det skal bli bra farge! Fargene har gode pigmenter og er lette å blende ut også!

  Jeg kjøpte disse to på Visage i Oslo for 125 kr pr.stk, så det var egentlig ganske dyrt, men bare måtte ha de! Anbefaler heller å kjøpe de på hjemmesiden til Barry M, der koster de kun (ca.) 40 kr!

  Har du prøvd Barry M dazzle dust?

 • 4

  NYE MUS ØYENSKYGGER!

  Da vi var i Oslo i går, måtte jeg selvfølgelig innom Make up store! De hadde fått inn så utrolig mye fint siden sist jeg var der! Det ble to sommerlige øyenskygger denne gangen!


  Microshadow ''eclipse'' & Cybershadow ''ra''.  Elsker fargene! Gleder meg til sommeren, da jeg kan leke meg med fargene :)

 • 5

  SLEEK MAKEUP- BOHEIMAN PALETTE!  Elsker fargene!

 • 2

  SLEEK MAKEUP- CIRCUS PALETTE!

  Nå har jeg fått laget swatches av de nye sleek palettene! Fargene er så knæsje og fine! De er enkle og jobbe med og har like sterke farger slik man ser de på palettet. • 3

  NYE SLEEK PALETTES!

  I dag hentet jeg to nye paletter fra sleek makeup på posten! :) Palettene er kjøpt fra ebay, for ca. 100 kr inkludert frakt pr. stk. Den ene øyenskyggen på palettet var knust, så det var litt minus, men men!


  Boheiman palette!  Circus palette.

  Swtaches kommer senere i løpet av de nærmeste dagene. Har også masse annet jeg skal lage swatches til!
  Har dere noen prdukter fra sleek makeup?

 • 3

  SLEEK MAKEUP- JEWELS PALETTE!

  Elsker fargene!

 • 4

  MAC 217 & MAKE UP STORE

  I går fikk jeg blending brushen jeg har ønska meg i evigheter, nemlig M.A.C 217! Jeg kjøpte den fra ebay for ca. 1,5 uke siden, og allerede hadde den kommet! :)
  På Søndag når vi var i Oslo kjøpte jeg meg min første øyenskygge fra MUS(make up store), fargen var så nydelig!


  Fargen heter cookie!

  Jeg måtte jo kjøpe noen julegaver til meg selv også ^^

 • 3

  SLEEK MAKEUP- STORM PALETTE!

  Elsker fargene!

 • 11

  SLEEK MAKEUP- BAD GIRL PALETTE


  Første rad; Noir, underground, gun metal, blade, gullible & innocence.


  Nederste rad; Rebel, twilight, abyss, obnoxious, envy & intoxicated.

  Jeg likte fargene veldig godt og de var lette og jobbe med! Var mest fornøyd med Noir(den svarte), trengte nesten ikke noe skygge på kosten for å få den sånn som på bildet.

  Hva syns dere om fargene?

 • 0

  SLEEK MAKEUP-SUNSET PALETTE!

  Her kommer fargene til palettet jeg fikk i posten i går! Disse palettene kan du få kjøpt på ebay for under 100 lappen. Veldig bra til så fine og gode øyenskygger!

  Hva syns du om fargene?
  Jeg likte de kjempe godt!

   

   

   

   

  Vil du ha påminnelse på mail når jeg starter julekalenderen? Skriv e-post adressen din i kommentarfeltet. Klikk her for mer info.

 • 3

  SLEEK MAKEUP!

  Jeg har blitt helt frelst av sleek eyeshadow palettene. Selv har jeg to stk som jeg har kjøpt fra ebay, og fler skal det bli! En jente kan aldri få nok av sminke. Heller ikke sko og klær ^^

  De palettene jeg har er utrolig gode! Fargene er kjempe fine og er lette og jobbe med. Det blir et nydelig resultat!

   

   

   

   

   

 • 2

  SLEEK MAKEUP- ORIGINAL PALETTE

  I går kom det en pakke til meg som jeg har bestilt fra ebay, til under hundre lappen! Palettet er fra sleek makeup og heter The original 594.
  Nederste rekke.


  Øverste rekken.

  Jeg har også et annet palette fra sleek makeup om dere finner her. Er mye mer fornøyd med dette nye palettet, fargene er ikke så tørre og lettere å jobbe med.

   

   

   

   

   
 • hits